in

KEF KC92 & Kubes MIE Subwoofers

Haal de ervaring van modern meeslepend geluid in huis. KEF herdefiniëren meeslepende audio met de lancering van de KC92 Force- Cancelling Subwoofer en Kube Subwoofers, aanvullingen op de uitgebreide subwooferreeks.

Dankzij innovatieve technologie en design levert de nieuwe subwooferreeks diepe en gedetailleerde bas met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Of je nu kijkt naar een film boordevol actie, opgaat in de nieuwste game of luistert naar een emotioneel album, elke nuance en elk detail komt tot leven.
Zowel de KC92 als de Kube zijn uitgerust met KEF’s eigen Digital Signal Processing (DSP) algoritme, de Music Integrity Engine® (MIE), één van de belangrijkste technologische innovaties van het merk. Op maat gemaakt voor elk model, zorgt de unieke MIE ervoor dat elk component binnen de individuele subwoofer in perfecte harmonie werkt. Door de algehele prestatie te verhogen voor een opmerkelijke integriteit, detail en nauwkeurigheid van het geluid, stelt KEF luisteraars in staat om de actie te voelen en de emoties te versterken met ongeëvenaarde precisie en diepgaand geluid. De iBX Intelligent Bass Extension, aangedreven door MIE, creëert een uitgebreide diepte die het volledige potentieel van de custom driver ontsluit. Door het ingangssignaal te analyseren, stelt iBX de subwoofer in staat om harder te spelen en dynamisch te blijven op elk luisterniveau.

KC92 FORCE-CANCELLING SUBWOOFER

De KC92 subwoofer blinkt uit als het aankomt op het genereren van lage tonen. De KC92 overtreft de verwachtingen voor zijn formaat en bereikt een krachtige, snelle articulatie via een dubbele driver in een force-cancelling configuratie, een geavanceerde technologie bekend van onze bekroonde luidsprekers. Een meeslepende, ultradynamische luisterervaring voor zowel muziek als films, het geluid van de KC92 gaat verder dan sensatie.

Het innovatieve ontwerp van de KC92, met de P-Flex Surround waarvoor patent is aangevraagd en die is geïnspireerd op de Japanse origamikunst, weerstaat geluidsdruk zonder aan gevoeligheid in te boeten. De geplooide constructie lijkt op origamivouwen en trotseert de interne luchtdruk, waardoor de driver precies kan bewegen in reactie op het geluidssignaal. Dit resulteert in een diepere basuitbreiding en een preciezere, gedetailleerde basweergave. Ongeacht het volume zorgt het ontwerp voor lineariteit en een zeer lage vervorming, waardoor elk detail gegarandeerd wordt onthuld. Met soepelheid en omvang bereikt de KC92 diepten van 11Hz dankzij geoptimaliseerde excursiekarakteristieken.

De KC92 bevat twee 9-inch drivers. Een ondiepe, holle aluminium huid zit boven een papieren conus in de hybride structuur van de drivers, die ook een geventileerde spreekspoel en een vergroot motorsysteem bevat. De twee drivers van de KC92 zijn rug-aan-rug geplaatst, waardoor reactiekrachten worden geëlimineerd, wat de trillingen in de kast vermindert en de precisie en detaillering maximaliseert.

In een subwoofer gaat kracht verder dan alleen volume. De KC92 heeft een immens vermogen dat bijna elke huiselijke ruimte vult, met 1000W klasse D versterking van audiofiele kwaliteit (een specifieke 500W versterker voor elke driver). Met groot vermogen komt ongelooflijke controle, met het verbeteren van timing komt nauwkeurigheid en dynamische respons. Waardoor een meer gedetailleerd geluid ontstaat en de mogelijkheid om plotselinge uitbarstingen van kracht te leveren precies wanneer dat nodig is.

De KC92 past zich naadloos aan verschillende audiosystemen aan en biedt een breed spectrum aan aansluitmogelijkheden. Met zowel lijn- als speakerniveau ingangen kan hij eenvoudig op elke versterker worden aangesloten. Door gebruik te maken van KEF SmartConnect, optimaliseert hij automatisch de versterking op basis van het gebruik van een mono- of stereo- ingang, wat zorgt voor optimale prestaties. De lijnuitgang met hoogdoorlaatfilter (HPF) zorgt voor een uitzonderlijke fijnafgestelde integratie.

Dankzij de vijf plaatsingsopties past de KC92 moeiteloos in elke omgeving. Of hij nu in een vrije ruimte, naast de muur, in een hoek, in een kast of in de speciale appartementmodus wordt geplaatst, de prestaties zullen consistent zijn.

Het minimalistische en tijdloze ontwerp van de KC92 is eenvoudig te combineren met verschillende luidsprekers. Verkrijgbaar in White Gloss en Black Gloss, past hij prachtig bij elk interieur.

KUBE SUBWOOFERS

Met Kube komt de onmiskenbare kracht van bas naar voren om de geluidservaring te transformeren. Of het nu gaat om de meeslepende sferen van muziek of de filmische omarming van thuisbioscopen, deze reeks krachtige subwoofers stelt je in staat om nieuwe geluidsdiepten te verkennen en je mee te voeren naar het hart van elke voorstelling. Verkrijgbaar in vier

driverformaten – 15″, 12″, 10″ en 8″ – van de bedrieglijk kleine Kube 8 MIE tot de reusachtige Kube 15 MIE, waardoor er opties zijn voor elke kamergrootte en alle systeemvereisten. Meerdere aansluitmogelijkheden en EQ-instellingen voor de ruimte maken installatie en instelling een fluitje van een cent. Kube belooft een epische reis naar de diepte, waar elk moment een meeslepende ervaring is.

Kube heeft een long throw driver die van voren afvuurt, waardoor de output bij lagere frequenties toeneemt. Deze methode produceert een indruk van directe kracht in de ruimte, wat resulteert in een voelbare, gecomprimeerde en krachtige baservaring. Kube creëert een meeslepende, krachtige soundscape door de laagste octaven in muziek en films nauwkeurig te reproduceren met een hoge SPL en lage frequentie extensie.

De RMS klasse D versterker in de Kube is optimaal ontworpen voor de driver en het beschikbare akoestische volume, werkt efficiënt en levert ruim voldoende vermogen voor de subwoofer. Hij reproduceert diepe bastonen en rumble met precisie en voegt intensiteit en realisme toe aan uw audio-ervaring.

Het gesloten kastontwerp van de Kube vergemakkelijkt de plaatsing. Kube subwoofers vullen de interieurstijl van de kamer perfect aan door hun slanke, moderne uiterlijk. Met vier beschikbare maten kan de Kube worden aangepast aan elke ruimte en behoefte, inclusief gaming, home cinema en muziek. Kube heeft een plaatsingsafhankelijk EQ-component die eenvoudig kan worden aangepast om de prestaties in de ruimte te maximaliseren dankzij de Music Integrity Engine. De Kube past moeiteloos in elke omgeving dankzij de drie plaatsingsopties en garandeert betrouwbare prestaties, of hij nu tegen een muur, in een hoek of in een kast staat.

Kube past zich moeiteloos aan een breed scala aan audiosystemen aan dankzij de uitgebreide aansluitmogelijkheden. Dankzij de lijn- en speakerniveau ingangen kan hij op elke versterker worden aangesloten. KEF SmartConnect optimaliseert de versterking voor de beste prestaties door automatisch te detecteren of een mono- of stereo-ingang wordt gebruikt. Bovendien kan de Kube eenvoudig draadloos geïntegreerd worden met behulp van de optionele KW1 draadloze subwoofer adapter.

Vanaf 20 februari zullen de KEF KC92 Force-cancelling Subwoofer en Kube Subwoofers als exclusieve early-access bestelbaar zijn voor myKEF leden voor de officiële lancering op 27 februari.

KC92 Force-Cancelling Subwoofer

 • Twin 9-inch force-cancelling driver array
 • P-Flex pressure resistant surround design
 • Music Integrity Engine® (MIE) – in-house developed DSP to further optimise performance
 • iBX Intelligent Bass Extension allows to play louder and remain dynamic at any listening level
 • Five room placement settings: Room, Wall, Corner, Cabinet and Apartment
 • 1000W (2 x 500W) RMS Class D amplification
 • Multiple power modes: Always on, Auto wake up, 12V
 • Compact sealed cabinet improves flexibility of positioning as well as speed and clarity
 • Exceptionally versatile controls for easy integration with any loudspeaker and any home environment
 • Optional KW1 wireless subwoofer adapter kit compatible for wireless operation
 • MSRP: €2399

Kube Subwoofers

 • Music Integrity Engine® (MIE) – in-house developed DSP to further optimise performance
 • Three room placement settings: Wall/in-cabinet, In-room and Corner
 • 300W RMS Class D amplification
 • Multiple power modes: Always on, Auto wake up, 12V
 • KEF SmartConnect intelligent inputs to automatically detect mono or stereo and adjust the subwoofer volume level accordingly
 • Versatile controls for easy integration with any loudspeaker and any home environment
 • Sealed for greater accuracy while allowing the Kube to be installed in a cabinet
 • Available in four sizes for flexible configuration – Kube 15 MIE, Kube 12 MIE, Kube 10 MIE, and Kube 8 MIE
 • Optional KW1 wireless subwoofer adapter kit compatible for wireless operation

MSRP:

 • Kube 15 MIE €1299
 • Kube 12 MIE €899 Kube 10 MIE €799 Kube 8 MIE €649

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Anker Innovations presenteert eufy Security 4G LTE Cam S330 tijdens Mobile World Congress 2024

Coolblue behaalt recordomzet én hoogste klanttevredenheid ooit