in

KEF kondigt nieuw assortiment accessoires aan voor de LSX

Nieuwe accessoires KEF tillen de geluidservaring naar een hoger niveau – De S1-vloerstandaard, B1-muursteun en P1-bureausteun – Na de succesvolle lancering van de LSX, het compacte draadloze muzieksysteem bestaande uit twee speakers, kondigt audiomerk KEF een nieuw assortiment accessoires voor de speakerset aan.

Het assortiment is beschikbaar vanaf augustus 2019 en bestaat uit een vloerstandaard, een muursteun en een bureausteun. Als aanvulling op het strakke design van de LSX, verrijken de stijlvolle en eenvoudig te gebruiken accessoires de LSX-geluidservaring. De LSX-gebruiker kan hiermee de speakerset gemakkelijk in elke kamer positioneren.

S1-vloerstandaard

De S1-vloerstandaard is ontworpen voor een optimale luisterpositie en om het geluid in een ruimte beter te verdelen. De standaard heeft een aluminiumstructuur met een inklapbare pilaar en vormt een stabiele basis voor de speaker. Dankzij het geïntegreerde kabelbeheer, heeft de standaard samen met de LSX een strak en esthetisch design. Met keuze uit het zwarte of witte ontwerp, past de veelzijdige standaard naadloos in ieder huis.

B1-muurbeugel

De zwarte of zilveren B1-muurbeugel is een eenvoudig te installeren en te verstellen accessoire dat overeenkomt met het ‘plug-and-play’-karakter van de LSX. De beugel biedt een verbeterde luisteromgeving met kabelbeheer, een geïntegreerd bevestigingssysteem en roteert makkelijk en elegant.

P1-bureausteun

Met een zwarte of zilveren afwerking is de kantelbare P1-bureausteun ideaal voor verschillende toepassingen, van bureaus tot lage tv dressoirs.

Naast het nieuwe assortiment kondigde KEF onlangs aan dat de speaker wordt ondersteund door Apple AirPlay 2. Met deze update kunnen LSX-gebruikers moeiteloos muziek, video’s en games streamen vanaf elk Apple-apparaat, inclusief iPhone, iPad of Mac, naar de speakers. De update naar AirPlay 2 verloopt snel en eenvoudig via een over-the-air firmware-update die werkt op alle bestaande producten.

Het nieuwe assortiment accessoires tilt de LSX-ervaring naar een nog hoger niveau, waarbij gebruikers het high-fidelity geluid van de speaker naadloos kunnen integreren in hun huis.

Adviesprijzen

S1-vloerstandaard: €330,-
B1-muurbeugel: €200,-
P1-bureausteun: €150,-

Beschikbaar

De producten zijn vanaf augustus 2019 beschikbaar.

Meer informatie: nl.kef.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: AGON AG272FCX6 verbindt spelers met een game

Hey Google! Welkom bij Sonos.