in ,

Anker Innovations presenteert eufy Security 4G LTE Cam S330 tijdens Mobile World Congress 2024

Anker Innovations presenteert tijdens Mobile World Congress 2024 zijn nieuwste beveiligingscamera – de eufy Security 4G LTE Cam S330.

De integratie van 4G mobile radio en WLAN in combinatie met de 9.400 milliampère-uur langdurig werkende batterij maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk. Het bijgevoegde zonnepaneel zorgt voor een continue stroomtoevoer, waardoor gebruikers niet langer afhankelijk zijn van andere stroombronnen.

De scherpe 4K-camera geeft een helder beeld, ook met weinig licht in de avond. Hierdoor kunnen gegevens als nummerplaten en andere details betrouwbaar worden vastgelegd. Een 100 lumen spotlight garandeert de zichtbaarheid van kleuren en details tot een afstand van 8 meter in het donker.

Het LTE-systeem biedt een 360-graden compleet overzicht en is voorzien van een pan & tilt-functie, terwijl de geïntegreerde AI-technologie ervoor zorgt dat mensen worden herkend en hun bewegingen worden gevolgd binnen een breed bewegingsbereik. Het product werkt ook zonder Wi-Fi. Een SIM-kaart – 100 megabytes voor 7 dagen – is toegevoegd zodat gebruikers direct gebruik kunnen maken van het complete systeem.

Het flexibele beveiligingssysteem is nu beschikbaar op de eufy-website, op Amazon en in de winkel voor € 279,99. Binnenkort is het product ook beschikbaar bij andere bekende retailers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een op acht Nederlanders bespioneert partner online

KEF KC92 & Kubes MIE Subwoofers