in

Kleine power adapter

De notebook wint enorm aan populariteit. Bron van ergernis blijft echter de grote power adapter die je overal mee naar toe moet slepen. In tegenstelling tot de notebook zelf blijven de adapters zwaar, log en onhandig in het gebruik. Trust introduceert de oplossing: de Slimline Multi Function Power Adapters. Deze nieuwe producten zijn niet alleen flink wat pondjes afgevallen, Trust heeft er ook nog eens voor gezorgd dat je er veel meer mee kunt dan alleen maar je notebook opladen.

De Trust Slimline Multi Function Power Adapters hebben maarliefst 14 verschillende pluggen in de verpakking, waarmee direct elk gangbaar merk notebook aan te sluiten is. Je hoeft dus geen extra plugjes te kopen of te bestellen: snel en gemakkelijk. Daarmee houden de voordelen echter niet op. Met de meegeleverde usb-plug kun je ook usb-apparaten, zoals mobiele telefoon, iPod of navigatie systeem opladen! Daarnaast is deze adapter ook nog eens zelfdenkend. Voorheen moest de juiste spanning nog handmatig ingesteld worden, maar ook dat is bij de Trust Slimline Adapters verleden tijd. Wat je ook gebruikt, of het nu notebook, telefoon of iPod is, zodra je het apparaat aansluit wordt automatisch de juiste spanning gekozen. Dus ook nog eens simpel en veilig.

De adapters zijn te verkrijgen in 70, 100 en 120Watt versies en worden geleverd met een handig tasje waar de adapter, inclusief pluggen en kabels, in op te bergen is. De 70Watt en de 100Watt modellen zijn geschikt voor aansluiting op een stopcontact en gebruik in de auto en het vliegtuig. De ultra compacte 120 Watt-versie is alleen geschikt voor gebruik in de auto en het vliegtuig. Door het energiebesparend ontwerp bespaar je ook nog eens energiekosten.

Kinderen en laptopgebruikers dol op kleine muis

SANYO presenteert zijn nieuwste juweel