in

Kleurig van binnen

De nieuwe Canberra-lijn cameratassen van Hama kenmerken zich door een beschaafde, zwarte buitenkant en een fris, vrolijk kleuraccent aan de binnenkant. Ook zitten er diverse handige vakjes in waarin de fotograaf diverse accessoires veilig kan opbergen. De tassen zijn er al vanaf twintig euro consumentenprijs.

De Canberra-serie cameratassen is er in negen verschillende groottes. Zo zijn er drie varianten voor compactcamera’s, twee bags voor spiegelreflexcamera’s en vier modellen voor diverse soorten camera’s met extra ruimte voor accessoires.
 
De schouderbanden zijn verstevigd, met een schouderkussentje voor draagcomfort. Aan de rugzijde bevindt zich een documentenvak. Een hoesje om de tas te beschermen tegen regen wordt eveneens meegeleverd.

Kleine ingenaaide ‘pictogrammen’ wijzen bovendien de weg naar de diverse accessoires. Er is een vakje voor lege of juist volle batterijen (aangegeven door het plaatje), een vakje voor geheugenkaarten en ga zo maar door. De modellen kosten tussen twintig en zestig euro.

Fitnesspakketje voor Wii

Jabra Stone: headset met rondingen