in

Laat uw personeel een leven lang leren

Het is belangrijk dat medewerkers in de elektrotechnische detailhandel goed inzetbaar blijven, nu en in de toekomst. Daarom hebben werkgevers en vakbonden een leerbudget afgesproken binnen de cao. Dit Persoonlijk Leerbudget ondersteunt inspirerend werkgeverschap.

Bovendien is het bedoeld als een impuls voor de motivatie en ontwikkeling van medewerkers in de branche. Laat uw medewerkers kennismaken met het Persoonlijk Leerbudget.

Wat is het persoonlijk leerbudget?

Met ingang van 1 juli 2018 heeft uw medewerker binnen de voorwaarden recht op een bedrag van € 150,- per jaar of € 12,50 per maand. Deze bedragen zijn inclusief BTW en vrijgesteld van loonbelasting. Uw medewerker houdt maximaal drie jaar recht op dit budget. Vanwege het verlopen van de cao per 1 januari 2020 is het maximale budget op dit moment vastgesteld op € 300,- en vindt er op dit moment geen nieuwe opbouw plaats.

Sociale Partners Persoonlijk Leerbudget

Informeer uw medewerkers

Om uw medewerkers het goede nieuws te vertellen kunt u gebruik maken van de Leerbudget Cheque. Overhandig de cheques aan uw medewerkers zodat zij zich kunnen gaan oriënteren op de inzet van het beschikbare budget. Hang daarnaast deze poster op een plaats waar al uw personeel komt, om ze te informeren over het Persoonlijk Leerbudget.

Wilt u meer weten over het Persoonlijk Leerbudget? Alle informatie is te vinden op persoonlijkleerbudget.nl.

Het persoonlijk leerbudget uitgelegd in 1 minuut:

TIP: Loopbaanplanner tot het eind van dit jaar gratis beschikbaar

De loopbaanplanner ORCL8 geeft uw medewerkers inzicht in hun talenten en loopbaan. Deze loopbaanplanner ter waarde van € 120,- euro is tot en met 31 december 2020 KOSTELOOS beschikbaar voor iedereen die werkzaam is in de elektrotechnische detailhandel. Daarnaast zijn er – onder voorwaarden – een aantal trajecten met een loopbaanadviseur aan te vragen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

ASTRO Gaming onthult tweede generatie A20 Gamingheadset en USB-zender voor PlayStation, Xbox en PC

Samsung lanceert slimme 4K laser projector The Premiere voor ultieme thuisbioscoopervaring