in ,

Le Miroir van Archos: Een nieuwe, dynamische en innovatieve manier van interactie op afstand

ARCHOS lanceert Le MIROIR, ontworpen om zowel een designobject voor in huis of op kantoor te zijn maar vooral bedoeld om direct en dynamisch toegang te hebben tot applicaties waarbij het essentieel is om elkaar van top tot teen te kunnen zien.

Er zijn veel toepassingen op afstand mogelijk op het gebied van sport, gaming, winkelen, videoconferenties etc. Sinds de komst van Covid 19 en alle gevolgen die daaruit volgden zoals het sluiten van de sportscholen en 100% vanuit huis werken, is communicatie op afstand dagelijkse kost geworden. Het is daarom essentieel geworden om ergonomische en goed werkende apparatuur in huis te hebben.

Le MIROIR: een groot scherm/venster open voor de wereld om gemakkelijk te communiceren.

Uitgeschakeld is het een spiegel met een ingetogen en strak design, geschikt voor alle soorten interieurs en alle kamers in huis. Zodra ingeschakeld toont het apparaat zijn ware aard en wordt een high definition scherm zichtbaar met een uitstekende kleurdichtheid en een extra grote kijkhoek.

Gebruikers hebben door het touchscreen en het Android besturingssysteem gemakkelijk toegang tot hun favoriete applicaties of mediabestanden zoals ze dat ook op hun smartphone of tablet hebben

Met een 32-inch scherm in portretmodus, aan de muur gemonteerd of op de standaard geplaatst, laat Le MIROIR je jouw gesprekspartner zien alsof ze in werkelijkheid voor je staat. Le MIROIR is verbonden via WiFi of Ethernet en is uitgerust met kwaliteitsluidsprekers en een high-definition camera waardoor u eenvoudig kunt communiceren met al uw gesprekspartners alsof ze in de buurt zijn. Gebruikers hebben door het touchscreen en het Android besturingssysteem gemakkelijk toegang tot hun favoriete applicaties of mediabestanden zoals ze dat ook op hun smartphone of tablet hebben.

Le MIROIR: je eigen thuis coach

In de afgelopen jaren zijn online fitnesstrainingen via YouTube en het te downloaden aantal sportapps aanzienlijk gegroeid en is de groei ervan het afgelopen jaar geëxplodeerd als gevolg van de sluiting van sportscholen en andere indoor sportfaciliteiten. Le MIROIR van ARCHOS zorgt voor een revolutie in deze manier van sporten. Inderdaad, de trainer, live of in herhaling, staat op bijna ware grootte voor zijn gebruiker en dat maakt het ideaal om uw fitnesssessies perfect uit te kunnen voeren. Bovendien zal de coach, als hij live erbij aanwezig is zoals in een sportschool, via de webcam kunnen controleren of de gebruiker de bewegingen correct uitvoert en met hem communiceren alsof hij in levende lijve voor hem staat. Daarnaast ziet de gebruiker zichzelf, net zoals in de sportschool, in het spiegelgedeelte van Le MIROIR om ervoor te zorgen dat zijn bewegingen correct zijn.

Jouw spiegel wordt slim

Wie heeft er niet wel eens gewenst dat het ideaal zou zijn om kleding die je online wil kopen eerst eens even kon passen voordat je ze bestelde?
Met Le MIROIR is dit mogelijk! Dankzij de webcam kan het apparaat de maten van de gebruiker opnemen en daarmee een 3D-avatar maken in haar beeltenis. Niets eenvoudigers om hiermee dan te controleren of het gewenste kledingstuk de juiste maat en/of de juiste kleur heeft.

Le MIROIR: videoconferenties alsof je erbij bent

We zijn het afgelopen jaar allemaal meesters geworden in het gebruik van verschillende videoconferentietoepassingen, zowel in de professionele omgeving met teamvergaderingen op afstand als op persoonlijk vlak voor “aperitiefspellen” met familie of vrienden. Dankzij Le MIROIR kunt u uw gesprekspartners eindelijk in werkelijk formaat zien alsof ze persoonlijk in uw kantoor of woonkamer aanwezig zijn waardoor communicatie natuurlijk en spontaan is.

ARCHOS zal in de komende weken tal van partnerschappen aankondigen om al deze nieuwe toepassingen te toe te lichten en te illustreren en zo nieuwe gebruikerservaringen aan te bieden.

Beschikbaarheid en prijs

Le MIROIR wordt vanaf juni 2021 in Europa verkocht voor € 999 inclusief BTW.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Siemens en Google Cloud werken samen aan AI-oplossingen voor de industrie

Sony BRAVIA A80J OLED-tv’s vanaf nu beschikbaar in de Benelux