in

Lekker op de bank met de DS en een casual game

Foreign Media Games brengt diverse games uit die voornamelijk gericht zijn op het vrouwelijke, casual gamende publiek. De nieuwste titel is half december op de markt gebracht, Mystery Tales: Time Travel. De game kost 29,95 euro. In deze verborgen objecten-game reist de gamester naar het Oude Rome en Victoriaans Engeland, het Oude Egypte en nog veel meer plekken. De game bevat diverse minispelletjes en raadsels.

Andere titels voor de Nintendo DS die onlangs zijn verschenen van Foreign Media Games zijn ‘Casual Mania’, ‘The Treasures of Montezuma’ en ‘Cruise Line Tycoon’. Al deze games hebben eveneens een adviesprijs van 29,95 euro.

In ‘Casual Mania’ zitten vier populaire spelletjes: verborgen objecten, twee match-three spelletjes en een game waarin de speler een schoonheidssalon moet opzetten en runnen.

In ‘Treasures of Montezuma’ combineert de speler eveneens drie (of meer) gelijke stenen. Het verhaal speelt zich af tegen de achterfrond van musea en opgravingen.

‘Cruise Line Tycoon’ biedt de mogelijkheid een eigen cruiseschip te hebben en exploiteren. De speler vaart niet alleen naar mooie bestemmingen, maar moet ook de gasten vermaken, voor alle faciliteiten zorgen en zien dat er geldt verdiend wordt.

Nieuw jaar nieuwe Case Logic collectie

LaCie rikiki mini harde schijf