in

Lenovo en EPOS creëren samen professionele audio-oplossingen voor hybride werken

Twee co-branded headsets van Lenovo en EPOS nu al beschikbaar – Vandaag kondigden Lenovo en EPOS een strategische overeenkomst aan om hoogwaardige audio-oplossingen te leveren voor zakelijke gebruikers.

De overeenkomst maakt gebruik van de sterke punten van beide merken op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, innovatie en marktbereik. Hiermee willen beide fabrikanten tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar professionele audio-ervaringen in de hybride werkomgeving.

Wereldwijde audiopartner voor pc-audioaccessoires

De professionele audiomarkt maakt een groei op lange termijn door, aangedreven door hybride werkomgevingen, de brede invoering van unified communications en updates van headset-apparaten door eindgebruikers voor verbeterde audio-ervaringen. Lenovo en EPOS willen aan deze vraag voldoen door hoogwaardige audio-oplossingen te leveren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, zowel thuis, op kantoor als onderweg.

Door de overeenkomst wordt EPOS de wereldwijde audiopartner van Lenovo voor pc-audioaccessoires. Lenovo en EPOS zetten zich in om samen betere en rijkere ervaringen te creëren voor hun klanten, waarbij de toestellen van EPOS naadloos samenwerken met Lenovo-apparaten zoals ThinkPad- en ThinkBook-laptops. Dit omvat onder andere de gezamenlijke ontwikkeling van toekomstige hardware, software en diensten om professionele audio-oplossingen te creëren. Daarnaast willen beide partijen innovatieve pc- en audio-ecosystemen stimuleren om de betrokkenheid van de gebruikers en hun productiviteit te verhogen. Tot slot zal de EPOS-portfolio worden opgenomen in het “3rd party offer”-programma van Lenovo, waardoor klanten een uitgebreide keuze aan audioapparaten uit één bron krijgen.

Conference calls aangenamer en efficiënter maken

De eerste fase van de samenwerking omvat de release van geselecteerde headsets die zijn ontworpen voor professionele gebruikers om de hybride wereld van conference calls te verbeteren. De nieuwe Lenovo EPOS headsets zijn gecertificeerd voor Teams en Zoom en geoptimaliseerd voor andere UC-toepassingen, en beschikken over de kenmerkende geluidskwaliteit en het comfort van EPOS.

De Lenovo Wired VOIP Headset en Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 professionele headsets hebben dezelfde vormfactor en zijn voorzien van een inline call control box voor uitstekend gebruiksgemak. De USB-C plug (met USB-A adapter) is veelzijdig en kan op elke PC worden aangesloten en de oorschelpen verhogen het gebruikerscomfort. Deze laatste geeft ook prioriteit aan Active Noise Cancellation en biedt de best mogelijke audio-ervaring dankzij de virtuele eliminatie van storende omgevingsgeluiden. Beide headsets worden geleverd met een handig reisetui.

Citaten

“We zijn verheugd om samen te werken met EPOS om onze klanten audio-oplossingen van topkwaliteit te bieden. Lenovo is toegewijd aan het leveren van slimme apparaten en oplossingen die mensen in staat stellen slimmer te werken en beter samen te werken in de hybride wereld. Met de expertise van Lenovo en EPOS op het gebied van audiotechnologie kunnen we hoogwaardige audio-oplossingen leveren die voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers die vragen om heldere communicatie, naadloze samenwerking en optimale productiviteit”, zegt Eric Yu, SVP Worldwide Small and Medium Business Segment and Commercial Product Center, Lenovo IDG.

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking met Lenovo versterken. Bij EPOS zijn we toegewijd aan het ontwerpen van audio- en video-oplossingen die het menselijk potentieel ontsluiten. Deze samenwerking met Lenovo zal ons helpen deze belofte na te komen, ons aanbod uit te breiden en nieuwe hoogten te bereiken voor communicatie- en samenwerkingservaringen. Ik kijk erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk in onze samenwerking”, aldus Jeppe Dalberg-Larsen, President bij EPOS.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

D-Link onthult 2K QHD wifi-camera’s voor binnen en buiten met ingebouwde AI

MediaMarkt opent 22 november zeven nieuwe winkels in voormalige BCC filialen