in

Lenovo onthult nieuwe Yoga PC’s die je in staat te stellen meer te doen, op jouw manier

De nieuwe, zevende generatie van de hoogwaardige clamshell Yoga Slim-laptopserie is het toppunt van draagbare prestaties en biedt kracht, flexibiliteit en samenwerkingsmogelijkheden. Ook beschikbaar zijn de slimme adaptieve prestaties van Lenovo’s X Power in combinatie met Lenovo’s PureSight Display

 • De nieuwe Yoga AIO 7 heeft een eenvoudig verstelbaar schermscharnier en eindeloze samenwerkingsmogelijkheden tussen apparaten voor een hybride levensstijl
 • Dankzij de CO2-compensatieservice van Lenovo wordt de CO2-uitstoot van de nieuwe Yoga-pc’s gecompenseerd vanaf de productie tot aan de gemiddelde levensduur van het apparaat in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Lenovo kondigt vandaag de volgende generatie hoogwaardige, ultraslanke Windows 11 Yoga-laptops aan:

 • Het vlaggenschip: de 14-inch Yoga Slim 9i, een CO2-neutraal gecertificeerde laptop1
 • De Yoga Slim 7i Pro X en Yoga Slim 7 Pro X, met Lenovo X Power
 • De Yoga Slim 7i Carbon

De nieuwe Yoga-serie omvat ook de vernieuwde 14-inch en 16-inch Yoga Slim 7 Pro, de Yoga Slim 7i Pro en de Yoga 7. Voor het nieuwe hybride thuiswerken, kondigt Lenovo vandaag ook de nieuwe Yoga AIO 7 aan, een nieuwe 4K 27-inch desktop-pc met een ergonomisch scharnier.

De Lenovo Yoga: hoogwaardig, krachtig en draagbaar

De laptops worden aangedreven door Lenovo’s X Power2, een nieuwe gedefinieerde set functies voor betere geüpgrade prestaties. Bovendien zijn ze uitgerust met Lenovo’s PureSight-schermen, premium functies voor een scherpere, snellere, realistischere en door Eyesafe-gecertificeerde visuele ervaring.

Lenovo A.I. Engine+ maakt slimme prestaties mogelijk. Deze AI-engine anticipeert op de stroom- of batterijbehoeften van de gebruiker op basis van wat hij aan het doen is, terwijl Lenovo Intelligent Sense en Integrated Security – ook onderdeel van Lenovo A.I. Engine+ – helpen om werk en ontspanning op de Yoga naadloos en veiliger te laten verlopen. Het optionele Premium Care van Lenovo zorgt voor een verbeterde service-ervaring. De VIP-service omvat onder meer een prioritaire behandeling, gepersonaliseerde hardware- en softwareondersteuning door experts en jaarlijkse pc-controles.

De nieuwe 7e generatie Yoga Slim en Convertible-apparaten worden standaard geleverd met de CO2 Offset Service van Lenovo in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De geverifieerde service houdt rekening met de gemiddelde CO2-uitstoot van het betreffende apparaat, van productie tot verzending en de gemiddelde levenscyclus (tot 5 jaar). Het ondersteunt de door de Verenigde Naties goedgekeurde klimaatveranderingsprojecten om de impact en integriteit van de milieuprojecten te waarborgen.

Yoga Slim 9i: Slim. Duurzaam. Krachtig.

Als CO2-neutraal gecertificeerde laptop1 is de Yoga Slim 9i (14″, 7) ideaal voor de eco-bewuste gebruiker zonder in te leveren op mobiele luxe, eersteklas entertainmentfuncties en AI-gebaseerde prestaties. De dunne en lichte behuizing van 14,9 mm is omhuld door 3D-glas en heeft ronde, vloeiende contouren voor een comfortabelere bediening en houvast.

De Yoga Slim 9i heeft een 14-inch 16:10 up-to-4K OLED PureSight touchscreen, met Sound by Bowers & Wilkins. Lenovo’s PureSight visuele ervaring op het optionele 4K OLED-scherm biedt ultrascherpe details en helderheid. Met Vesa Certified Display HDR True Black 500 kan de diepte van 10 bits meer dan een miljard kleuren weergeven in een enkele pixel en een volledig kleurengamma van 100 procent DCI-P3. De vier Bowers & Wilkins speakers van de Yoga Slim 9i brengen audio tot leven.

De Yoga Slim 9i biedt een draagbare prestatiemodus die zich aan de gebruiker aanpast, aangedreven door Intel Evo met 12e generatie Intel Core-processors. De Lenovo A.I. Core 2.0 zorgt voor slimmere ervaringen, betere prestaties en slimmere beveiliging, waaronder versleuteling op hardwareniveau om het apparaat te beschermen tegen root- en ransomware-aanvallen. En afhankelijk van de uit te voeren taak en de systeembelasting kan de A.I. engine ook de ventilatorsnelheid en de hardwareprestaties dynamisch aanpassen om de prestaties te optimaliseren en te versnellen.

Yoga Slim 7i Pro X en Yoga Slim 7 Pro X: De kracht om te creëren, waar je ook bent
De Yoga Slim 7i Pro X (14″, 7) en de Yoga Slim 7 Pro X (14″, 7) zijn voorzien van tot next-gen processors, tot 32 GB LPDDR5 RAM, tot NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU met NVIDIA Studio validatie, en Lenovo’s X Power dat thermische ontwerpkracht naar een hoger niveau tilt. Lenovo’s X Power biedt specifieke tuning voor verschillende gebruiksscenario’s om de laptop voorbij de benchmarks van maximale CPU- en GPU-prestaties te duwen. Met minder dan 1,6 kg zijn deze dunne en lichte machines gebouwd om vrijwel overal mee naartoe te gaan.

De laptop heeft een 14,5-inch 3K 120Hz refresh Lenovo PureSight-beeldscherm met optionele touch, met een nauwkeurig kleurenpalet en rijkere tinten. Het heeft een hardware gekalibreerd 100 procent sRGB-gammadekking met 100 procent sRGB-gammavolume, evenals TÜV Hardware Blue Light-certificering3. En met de Lenovo A.I. Engine+ op de nieuwe Yoga Slim 7i Pro en 7 Pro kunnen gebruikers zo snel creëren als hun verbeelding het toelaat.

Yoga Slim 7i Carbon: de kunst van mobiliteit

De Yoga Slim 7i Carbon (13″, 7) heeft een gewicht van minder dan 1 kg met een chassis dat op het dunste punt slechts 14,8 mm is. De laptop heeft drie eigentijdse two-tone kleuropties5 en een rand-tot-rand toetsenbord met groter trackpad.

Presteer op je best met Intel Evo, nu met 12e generatie Intel Core-processors, verbeterd door zelfaanpassende ventilatorsnelheden en prestaties om aan de energie- en batterijbehoeften van de gebruiker te voldoen. Creëer en binge content vrijwel altijd en overal met een Lenovo PureSight 13,3-inch 2,5k optioneel touchscreen met 90Hz vernieuwingsfrequentie en een grotere beeldverhouding van 16:10. Het Lenovo PureSight-beeldscherm biedt een uitgebreider kleurenpalet en nauwkeurigere, hardwarematig gekalibreerde tinten van 100 procent sRGB-kleurruimte en 100 procent kleurvolume met 8-bits kleuren, evenals TÜV Hardware Low Blue Light-certificering3.

Yoga Slim 7 Pro en Yoga Slim 7i Pro: Essentiële prestaties
Lenovo kondigt ook de vernieuwde Yoga Slim 7 Pro (14″, 7) en Yoga Slim 7i Pro (14″, 7) aan. Deze apparaten zijn gebouwd voor essentiële prestaties, met een slank Storm Grey of Cloud Grey5 premium aluminium ontwerp en een optie voor de nieuwste generatie Intel Core of AMD Ryzen 6000-serie processoren. Met tot maximaal een NVIDIA GeForce RTX 2050 Laptop GPU en het optionele OLED Lenovo PureSight-scherm, versterkt door optionele Dolby Vision en een 100 procent sRGB-kleurruimte.
De grotere Yoga Slim 7 Pro (16″, 7) en Yoga Slim 7i Pro (16″, 7) zijn verkrijgbaar in Storm Grey5 met een 2.5K IPS-monitor tot 165Hz voor ultravloeiende gameplay en videobewerking. Er is tot maximaal een NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU met NVIDIA Studio validatie op de Yoga Slim 7 Pro (16″, 7) en Intel Arc A370M graphics op de Yoga Slim 7i Pro (16″, 7). Alle Yoga Slim 7 Pro en Yoga Slim 7i Pro laptops zijn voorzien van slimme functies, zoals Smart Performance dat dynamisch het vermogen en de batterijduur kan aanpassen.

Yoga 7: Pure Passie voor Entertainment

De nieuwe Lenovo Yoga 7 (14″, 7) is gemaakt voor entertainment en creativiteit, en is een veelzijdige 2-in-1 multi-mode convertible laptop met een comfort-edge ontwerp om makkelijker vast te houden en mee te nemen. Met krachtige AMD Ryzen 6000-serie processoren, heeft deze entertainment krachtpatser een up-to-2.8K OLED touchscreen 16:10 display, met Dolby Vision voor levensechte kleuren, rijkere details, en hardware-gebaseerde blauw licht reductie, evenals Dolby Atmos audio via vier luidsprekers.

Dankzij de batterij met lange levensduur6 en Rapid Charge Express7-technologie maak je langer gebruik van de laptop. Creëer, schets en maak aantekeningen met de optionele Active Pen5. De vier gebruiksmodi stellen gebruikers in staat om op verschillende manieren met hun Yoga 7 om te gaan. Stroomlijn productiviteit en leerprocessen met slimmere functies, zoals ruisonderdrukking tijdens videogesprekken en filters tegen blauw licht om de videokwaliteit helder te houden en afleiding en vermoeide ogen te voorkomen.

Yoga AIO 7: Krachtig en gericht op samenwerken

De nieuwe Yoga AIO 7 (27″, 7) is ongelooflijk adaptief met een 27-inch 4K IPS narrow-bezel display en 95 procent DCI-P3 draait de Yoga AIO 7 moeiteloos 90 graden via het flexibele scharnierontwerp. De laptop heeft AMD Ryzen 6000-serie Processor en optionele AMD Radeon RX 6600M grafische voorzieningen met de baanbrekende AMD RDNA 2-architectuur. Het heeft ook dubbele JBL 5W-luidsprekers.

Gebruikers kunnen nu draadloos het scherm van hun smartphone8 naar de desktopmonitor casten om video’s te bekijken, door foto’s te scrollen of sociale media te bekijken op een enorm 27-inch scherm – horizontaal of verticaal gedraaid. En tijdens het werken of het bekijken van video’s op een laptop9, kan men ook de audio- en schermgrootte vergroten door de laptop aan te sluiten op de volwaardige Type-C-poort van de Yoga AIO 7, zodat de gebruiker de controle over beide apparaten heeft met een toetsenbord en muis, terwijl het apparaat opgeladen blijft.

Lenovo Smart Lock Services: De PC afschermen van het onbekende

Voor het hybride werken introduceert Lenovo zijn nieuwste softwaretoepassing: Lenovo Smart Lock Services. Deze cloudgebaseerde beveiligingssoftware wordt aangestuurd door Absolute® en is beschikbaar via Lenovo Vantage en Lenovo.com. Het biedt gebruikers gemoedsrust in het geval hun pc wordt gestolen en geeft hen meer controle op afstand over de persoonlijke informatie die op hun toestel is opgeslagen.

Lenovo Smart Lock Services zit boordevol robuuste beveiligingsfuncties en stelt gebruikers in staat om de laatst bekende locatie van hun Lenovo-apparaat te traceren en te lokaliseren via een webbrowser of mobiele app. Ze kunnen het apparaat ook op afstand vergrendelen om toegang door onbevoegden te beperken of, via de functie voor het wissen van gegevens, gevoelige bestanden wissen om identiteits- en gegevensdiefstal te helpen voorkomen. Om gebruikers te helpen een gestolen pc terug te vinden, biedt Lenovo Smart Lock Services toegang tot het speciale onderzoeksteam van Absolute, dat nauw samenwerkt met de plaatselijke rechtshandhaving om te proberen de pc op te sporen.

Europese prijzen en beschikbaarheid

 • De Yoga Slim 9i (14″, 7) is verkrijgbaar vanaf € 1.899 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar.12
 • De Yoga Slim 7i Pro X (14″, 7) met Intel Core processor kost € 1.299 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar. De Yoga Slim 7 Pro X (14″, 7) met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 1.199 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar12.
 • De Yoga Slim 7i Carbon (13″, 7) kost € 1.199 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar12.
 • De Yoga Slim 7 Pro (14″, 7) met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 999 en is naar verwachting eind augustus 2022 beschikbaar12.De grotere Yoga Slim 7 Pro (16″, 7) met AMD Ryzen 6000-serie processor kost € 1.499 en is naar verwachting eind juli 2022
  beschikbaar12.
 • De Yoga Slim 7i Pro (14″, 7) met Intel Core-processor kost € 1.099 en is naar verwachting eind juli 2022 beschikbaar. De grotere Yoga Slim 7i Pro (16″, 7) met Intel Core-processor kost € 1.599 en is naar verwachting eind juli 2022 beschikbaar12.De Yoga AIO 7 (27″, 7) begint bij € 1.499 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar12.
 • De Yoga 7 (14″, 7) kost €099 en is naar verwachting eind juni 2022 beschikbaar12.
 • Lenovo Smart Lock Services zal naar verwachting tot september 2022 beschikbaar zijn op de wereldwijde markten.12
 • www.lenovo.com/yoga

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung ontvangt ‘Reducing CO2’-certificaat voor 2022 TV line-up

ACM-certificaat voor prijsvergelijkers telecomabonnementen helpt consumenten geïnformeerde keuzes maken