in

LG onthult nieuwe K10 en K8 smartphones tijdens MWC

Verbeterde K-serie sluit het gat tussen vlaggenschepen en lager geprijsde smartphones – LG Electronics (LG) onthult de 2018-uitvoering van zijn populaire K8 en K10 smartphones op MWC 2018.

Deze toestellen zijn vriendelijk geprijsd maar voorzien meer premium functies die vergelijkbaar zijn met de high-end smartphones van LG. Beide modellen zullen worden uitgerold in belangrijke markten zoals Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Met een groot aantal geavanceerde camerafuncties, zoals hoge snelheid autofocus en ruisonderdrukking voor betere fotografie bij weinig licht, levert de nieuwe K-serie uitzonderlijke kwaliteit tegen uitzonderlijke prijzen. Zowel de K8 als de K10 hebben de look die we kennen van de K-serie: glanzend en met ronde lijnen, aangevuld met 2,5D Arc Glass voor een moderne, naadloze look die volledig past bij deze tijd. Beide telefoons zullen beschikbaar zijn in drie nieuwe, opvallende kleuren: Aurora Black, Moroccan Blue en Terra Gold.

Geliefde smartphones in een nieuw jasje

Het stijlvolle metallic design van de LG K10 met zijn metalen U-frame ziet er niet alleen strak uit, maar het toestel is ook voorzien van hoogwaardige eigenschappen die normaal gesproken niet binnen deze prijsklasse beschikbaar zijn. De K10 is uitgerust met een geavanceerde 13 megapixel camera aan de achterkant, dezelfde als in de LG G6, en een 8 megapixel camera aan de voorkant die Bokeh ondersteunt bij het maken van selfies. Bokeh drukt de kwaliteit van de onscherpte in een foto uit, het gaat om onscherpte die ontstaat doordat het voorwerp buiten het scherptevlak ligt. Met de K10 zullen fotografieliefhebbers geen belangrijk fotomoment meer missen dankzij Phase Detection Auto Focus (PDAF), die 23 procent sneller is dan de traditionele autofocus. De nieuwe Smart Rear Key opent niet alleen de telefoon met behulp van een vingerafdruk, maar activeert ook Quick Shutter voor het snel maken van foto’s en Quick Capture voor het maken van schermafbeeldingen.

De geüpdatete LG K8 biedt geavanceerdere UX-functies en fotograferen bij weinig licht is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie K8, met nu nog helderdere en duidelijkere beelden. Geliefde functies zoals Auto Shot, Gesture Shot, Flash for Selfie en Quick Share worden meegenomen naar de nieuwe K8 op verzoek van vele consumenten.

Focus op fotografie

Met de K8 en de K10 is het maken van goede foto’s op momenten met weinig licht geen probleem dankzij de nieuwe functie Low Light Noise Reduction, die zorgt voor een goede ruisonderdrukking. In combinatie met High Dynamic Range (HDR) zijn foto’s scherper met meer helderheid en contrastniveaus.

Groepsfoto’s maken met vrienden of familie is gemakkelijker dan ooit dankzij de nieuwe Timer Helper-functie. Het is niet langer nodig om te raden hoeveel seconden tot de timer afloopt en de foto genomen wordt. Met Timer Helper helpen de K8 en K10 je: beide tellen af met de flits als visuele hulp, zodat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats kan zijn.

Een ander nieuwe functie van de K-serie camera is Flash Jump Shot, die om de drie seconden een foto maakt (maximaal 20 foto’ s) en de beelden aan elkaar plakt. Zo ontstaat een leuke GIF die je snel en eenvoudig kunt delen. Flash Jump Shot is beschikbaar op zowel de K8 als K10 en kan worden gebruikt met de camera’s aan de voor- en achterkant.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Innovatief project zorgt dat gamers en hun gezinnen minder water en minder energie gebruiken

Geweld vanwege contant geld nog geen verleden tijd