in

Logitech G presenteert een nieuwe PC gaming speaker en een mechanisch keyboard met LIGHTSYNC

LIGHTSYNC is een nieuwe technologie die de gameplay verrijkt met indrukwekkende licht- en geluidseffecten – Logitech G presenteert vandaag twee nieuwe producten binnen zijn familie van high-performance gaming gear.

De Logitech G560 PC gaming speakers is het eerste dedicated gaming speaker-systeem dat is voorzien van de geavanceerde Logitech G LIGHTSYNC-technologie die licht- en geluidseffecten synchroniseert met de gameplay. Deze nieuwe speaker wordt vergezeld door het nieuwe Logitech G513 mechanische gaming keyboard. Deze Logitech G513 beschikt ook over LIGHTSYNC RGB waarbij gebruikers kunnen kiezen tussen twee verschillende varianten met Romer-G mechanische toetsen en extra handpalmondersteuning kunnen toevoegen voor ultiem comfort. Logitech G blijft zijn high-performance gear, die speciaal is ontwikkeld voor gamers, verder uitbreiden en tilt RGB-innovaties naar een hoger niveau.

“Met LIGHTSYNC-technologie kunnen we echte intelligentie toevoegen aan de mogelijkheden van RGB, zoals het synchroniseren van audio en RGB-verlichting met games op het scherm.”

“Onze doelstelling met deze twee producten was om onze G502, de beste verkochte gaming-muis ter wereld, te complementeren”, zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech Gaming. “Met LIGHTSYNC-technologie kunnen we echte intelligentie toevoegen aan de mogelijkheden van RGB, zoals het synchroniseren van audio en RGB-verlichting met games op het scherm. Wanneer je al een G502 hebt, zijn het G513 keyboard en de G560 speaker met LIGHTSYNC de perfecte aanvulling voor je desktop waarmee je een geweldige ervaring creëert.”

Krachtige PC gaming speaker

De Logitech G560 beschikt over 240 watt piek-/120 watt RMS-vermogen, wat zorgt voor zeer goede audio bij het luisteren naar muziek en bij gaming. Daarnaast is het voorzien van 3D-audio met DTS:X Ultra 1.0 voor in-game positionele audio. Samen zorgt dit voor meer nauwkeurigheid en verhoogt het de intensiteit en realiteit waardoor gamers mooiere ervaringen beleven. De G560 speakers zijn ontworpen op basis van 25 jaar Logitech ervaring in het ontwerpen van premium audio-apparaten.

De Logitech G560 synchroniseert kristalheldere RGB-verlichting en krachtige audio met games op het scherm in real time op basis van de geavanceerde LIGHTSYNC-technologie. Verlichting en animatie-effecten kunnen met 16,8 miljoen kleuren en vier verlichtingszones helemaal naar eigen smaak vormgegeven worden. De Logitech G560 is voorzien van meerdere connectiviteitsopties inclusief USB, 3,5mm en Bluetooth. Dankzij de combinatie met de ingebouwde Logitech Easy-Switch-technologie kun je naadloos switchen tussen vier aangesloten apparaten, zoals een PC, smartphone of tablet. Zo kun je naar je favoriete playlist luisteren vanaf je telefoon terwijl je een game speelt op je PC. LIGHTSYNC-technologie werkt ook met video en muziek zodat je ook als je niet gamed van een geweldige licht- en geluidshow kunt genieten.

Mechanisch gaming keyboard met LIGHTSYNC

De Logitech G513 brengt het alom geprezen keyboard design van Logitech naar een hoger niveau dankzij RGB-verlichting en ondersteuning voor LIGHTSYNC. Het keyboard is beschikbaar in twee varianten met exclusieve Logitech G Romer-G mechanische toetsen: Romer-G Tactile en Romer-G Linear. De Tactile-versie biedt zacht voelbare feedback tijdens het spelen voor gamers die houden van directe feedback terwijl de Linear-versie juist een vloeiende toetsaanslag heeft. Alle Romer-G-toetsen staan garant voor snelle en geruisloze prestaties en heldere, scherpe verlichting en zijn betrouwbaarder en duurzamer dan standaard mechanische toetsen. De toetsen reageren tot wel 25 procent sneller dan de snelste concurrent op een afstand van 1,5mm, gecombineerd met een met een low-force 45g activering voor near instant-responsiviteit.

De Logitech G513 beschikt over een geanodiseerde en geborstelde 5052 aluminium bovenzijde die zorgt voor een slank, duurzaam en premium vormgeving. De geïntegreerde USB extension passthrough-poort en de optionele handpalmsteun zorgen voor comfort tijdens langdurige sessies.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G560 PC gaming speaker en het G513 mechanische gaming keyboard zijn naar verwachting vanaf april 2018 wereldwijd beschikbaar via het retailkanaal voor de adviesprijs van respectievelijk 249,- en 179,- euro. Het keyboard is in de Benelux verkrijgbaar in de kleur Carbon waarbij er twee varianten zijn: de tactile-versie en de lineair-versie. Ga voor meer informatie naar onze website, ons blog, of volg ons via @LogitechG.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Sony introduceert reusachtig High Power Audiosysteem

Trust en Ubisoft brengen unieke Far Cry 5 gamingbundels uit