in ,

Maak kennis met Index BPM: de slimme bloeddrukmeter van Garmin

De Index BPM is een alles-in-één oplossing om bloeddrukmetingen te bekijken naast andere gezondheids- en sportgegevens in de Garmin Connect app.

Garmin heeft vandaag in Europa de Index™ BPM aangekondigd, de eerste slimme bloeddrukmeter waarmee gebruikers hun bloeddruk thuis of onderweg kunnen meten en bijhouden.¹ De compacte alles-in-één-bloeddrukmeter heeft een geïntegreerd scherm, zodat metingen direct kunnen worden bekeken.

“Garmin is een vertrouwde naam in de gezondheids- en sportindustrie, en we zijn enthousiast om de Index BPM te introduceren als een andere tool om je gezondheid te monitoren,” zegt Brett Rijsdijk, Content Manager bij Garmin. “Wanneer je de Index BPM gebruikt als onderdeel van het grotere Garmin-ecosysteem, kunnen al je gezondheids- en sportgegevens rechtstreeks in Garmin Connect worden bekeken, wat je helpt een completer beeld te krijgen van je algehele gezondheid in één app.”

Nauwkeurige bloeddruk- en hartslagmetingen

De Index BPM is een op zichzelf staand apparaat met een geïntegreerd scherm, waarmee nauwkeurige bloeddruk- en hartslagmetingen bekeken kunnen worden. Bovendien kunnen gebruikers hun bloeddrukmetingen synchroniseren met Garmin Connect.²

Via de Garmin Connect-app kunnen gebruikers ook hun meetgeschiedenis en trends bekijken naast andere gezondheidsstatistieken. Maar ook kunnen ze herinneringen instellen om hun bloeddruk te meten en die metingen bekijken in rapporten van 7 dagen, 4 weken en 1 jaar. De rapporten kunnen zelfs worden geëxporteerd en gedeeld via PDF.

Geschikt voor diverse armdiktes en gebruikers

Door de verstelbare manchet is de Index BPM geschikt voor een breed scala aan armdiktes – van 9 tot 17 inch (22-42 cm) in omtrek. Bovendien kunnen maximaal 16 gebruikers hun individuele metingen van de Index BPM bijhouden en de gegevens synchroniseren met hun eigen Garmin Connect-account.

De Index BPM heeft een batterijduur van maximaal 9 maanden en wordt geleverd met vier AAA-batterijen die gemakkelijk kunnen worden vervangen indien nodig.

De Index BPM is nu verkrijgbaar bij MediaMarkt, Coolblue en Bol.com en heeft een adviesverkoopprijs van €179,99.

¹ Volg altijd de gebruiksaanwijzing. Index BPM is een zelfstandig medisch toestel dat bloeddruk en hartslag meet en weergeeft. Index BPM is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten en is niet bedoeld voor gebruik door kinderen jonger dan 18 jaar. Index BPM is niet in alle regio’s beschikbaar.
² Bij correct gebruik toont de meter nauwkeurige bloeddruk- en hartslagmetingen op het ingebouwde scherm. Je metingen kunnen optioneel worden gesynchroniseerd met je Garmin Connect™ account via Wi-Fi® technologie, zodat je jouw metingen, geschiedenis en trends kunt bekijken. Index BPM is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten aflezen in de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Maak kennis met OnePlus Watch 2; een ongeëvenaarde smartwatch aangedreven door Wear OS by Google

OPPO stelt zijn nieuwe OPPO Air Glass 3 voor tijdens MWC 2024