in

MediaMarkt stopt met BTW-actie en viert 20e verjaardag met grote actie

MediaMarkt viert dit jaar haar 20-jarig bestaan in Nederland. En wie jarig is, trakteert. Daarom trapt MediaMarkt morgen, maandag 21 januari, haar 20e verjaardag af met een spectaculaire actieweek: 20% korting op bijna alles. MediaMarkt neemt daarmee afscheid van de bekende BTW-actie.

Ken Fontijn, Chief Digital Officer en ook verantwoordelijk voor marketing en campagnes: “MediaMarkt Nederland is in verandering en bij verandering hoort ook dat je soms afscheid neemt van zaken uit het verleden die iedereen kent. De BTW-actie is zo’n icoon.Ook hebben we gezien dat de BTW-actie de afgelopen jaren tot veel vragen en onduidelijkheid leidde bij onze klanten. Dat willen we natuurlijk niet. Dus nemen we afscheid van deze campagne. Maar in plaats daarvan hebben we deze week een spectaculaire actie, die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Iedere dag voegen we productcategorieën met 20% korting aan het actie-aanbod toe en zo bouwen we op naar het hoogtepunt op vrijdag, zaterdag en zondag: 20% korting op bijna alles.”

“Dat willen we natuurlijk niet. Dus nemen we afscheid van deze campagne”

De ‘MediaMarkt 20 jaar actie’ begint morgen, maandag 21 januari, en loopt tot en met zondag 27 januari 2019. Alle informatie lees je hier.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Plantronics lanceert nieuwe Calisto draagbare USB-speakerphones

“De AVG is schadelijk en beperkend”