in

MediaMarkt Zakelijk gaat samenwerking aan met KPN Partner Network

MediaMarkt Zakelijk biedt nu ook telecom aanbod voor mkb-bedrijven als Business Partner van KPN Partner Network – MediaMarkt Zakelijk is Business Partner geworden van KPN Partner Network.

Mediamarkt Saturn Shooting Apple

Door deze samenwerking kunnen de accountmanagers van MediaMarkt Zakelijk– in combinatie met hardware en de andere bestaande productgroepen van MediaMarkt – een completer en passend aanbod maken voor mkb-bedrijven en de grootzakelijke markt. Dit betekent dat MediaMarkt Zakelijk nu ook een compleet telecom aanbod kan bieden voor het mkb want die vraag groeide. Denk aan zaken als telecom diensten, connectivity, cloud services en werkplek oplossingen. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de samenwerking op te zetten.

Zakelijke klanten ondersteunen in hun succes

“Ons uiteindelijke doel is om ondernemers te ondersteunen in het succesvol maken en laten groeien van hun bedrijf.”, aldus Marcel Honsbeek, Head of B2B MediaMarkt Nederland. Wij zien een toenemende trend dat mkb-bedrijven en ondernemers graag een goed en passend advies willen ontvangen en het liefst hun producten en diensten afnemen bij één loket. Dat kan bij MediaMarkt Zakelijk. Door middel van een afgewogen hardware assortiment en pallet aan zakelijke services kunnen wij ondernemend Nederland ondersteunen en adviseren in het maken van de juiste keuzes voor hun organisatie. Daar komen nu de telecom diensten van KPN bij. “Wij leverden al volop smartphones en tablets aan bedrijven en kregen daarbij vaak de vraag of we ook telecom diensten konden leveren. Door middel van de samenwerking met KPN kunnen we nu vaste en mobiele telefonie, internet en tv-diensten leveren.”

Ons uiteindelijke doel is om ondernemers te ondersteunen in het succesvol maken en laten groeien van hun bedrijf

“Eén van de kernwaarden van het KPN Partner Network is dat wij waarde willen toevoegen aan de bedrijfsactiviteiten van de Business Partner en daar is deze samenwerking wat mij betreft weer een uitstekend voorbeeld van!” aldus Camiel Janssen, VP KPN Partner Network.

MediaMarkt Zakelijk

MediaMarkt Zakelijk is in negen Nederlandse MediaMarkt-vestigingen uitgerold. Bij MediaMarkt Zakelijk profiteer je als zakelijke klant van diverse extra services. Zo krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen om de beste oplossingen te vinden voor jouw bedrijf. Deze accountmanager denkt graag met je mee en maakt een offerte op maat.

Hierbij heb je niet alleen de keuze uit producten binnen het huidige assortiment van MediaMarkt voor consumenten, maar ook uit diverse zakelijke producten en diensten – speciaal voor het mkb en de grootzakelijke markt. Via de website van MediaMarkt Zakelijk kunnen bedrijven zich aanmelden: mediamarkt.nl/nl/shop/zakelijk.html

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Start-up OnsMagazijn.com steunt de lokale winkelier via online platform

Rakuten Kobo: ‘Nederlanders besteedden in 2020 gezamenlijk 6388 jaren aan lezen’