in

MediaPlayer II met geheugen van 1 TB

Freecom lanceert de MediaPlayer II met maar liefst een terabyte aan geheugen. Dankzij de ondersteuning van alle gebruikelijke av-bestandsindelingen zijn mp3s, films, fotos en andere bestanden eenvoudig af te spelen zonder tussenkomst van een computer. De compacte speler is een snelle harde schijf, een jpeg-viewer en een video- en muziekspeler ineen. De MediaPlayer heeft een consumentenadviesprijs van 249 euro. Er is ook een versie met 500 GB geheugen, die kost 199 euro.

De MediaPlayer II is geschikt voor HDMI-video (tot 1080i) en kan dus ook bestanden in de open source mkv-indeling weergeven en wordt geleverd met een BitTorrent-client voor een zorgeloos beheer van downloads. Bovendien zorgt de upgradebare firmware steeds voor de nieuwste software.

We leven in een wereld die zo mobiel is geworden dat iedereen verwacht zijn of haar gegevens onderweg te kunnen bekijken. De MediaPlayer II is de perfecte oplossing voor diegenen die altijd, overal en met de druk op één knop entertainment willen, aldus Axel Lucassen, medeoprichter en executive senior VP van product line management en marketing bij Freecom.

Films kijken op een klein pc-scherm of naar mp3-bestanden luisteren via de speakertjes van de pc behoren nu definitief tot het verleden, evenals het moeizame en tijdrovende branden van cd’s en dvd’s. Kopieer al je audio- en videobestanden van je computer naar de MediaPlayer II, dan kan je al je gegevens meteen meenemen – sluit hem aan op je tv of HiFi en je kan zo je films of muziek afspelen.

Nieuwe SANYO HD camcorders

Trillende koptelefoon