in

Microsoft Surface Book komt 20 april naar Nederland

Door zijn kracht, schermresolutie en grafische prestaties is de Surface Book de ultieme laptop. Hij beschikt over een touchscreen en wordt geleverd met een Surface Pen die zorgt voor een natuurlijke schrijf- en tekenervaring.

De laptop is daarmee zeer geschikt voor de meest intensieve gebruikers zoals wetenschappers, 3D-ontwerpers, architecten en iedereen die het stijlvolle design niet kan weerstaan.

Aanwinst voor Surface-familie
De Surface Book is, na de Surface Pro-serie, de volgende toevoeging aan de Surface-familie die we in Nederland verwelkomen. Surface wordt ontwikkeld vanuit de overtuiging dat niets je in de weg zou mogen staan om je ideeën tot leven te brengen, en altijd met de mens in het middelpunt van de technologie. In een tijd dat technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, helpt Surface thuisgebruikers én zakelijke gebruikers maximaal te profiteren van de kansen die de digitale transformatie hen biedt.

Beschikbare modellen in Nederland en pre-orders
De modellen die in Nederland beschikbaar worden, zijn de Surface Book i5 met Integrated Graphics, de Surface Book i5 met dGPU en de Surface Book met Performance Base. Daarvan is de Surface Book met Performance Base de krachtigste uitvoering. Deze heeft onder andere graphics-processing-capaciteiten die twee keer zo sterk zijn als die van de andere uitvoeringen. Bovendien gaat de batterij tot zestien uur mee.

Kun je niet wachten en wil je de eerste zijn die de Surface Book op kantoor of thuis ontvangt? Klik dan hier om een pre-order te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de modellen en adviesprijzen (inclusief btw).

Surface Book i5/8/128GB | € 1.649,00
Surface Book i5/8/256GB | € 2.069,00
Surface Book i7/8/256GB | € 2.599,00
Surface Book i7/16/512GB | € 3.019,00
Surface Book i7/16/1TB | € 3.649,00

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De nieuwe Xperia XZs van Sony ‘s werelds eerste Super slow motion video in een smartphone

Samsung lanceert nieuwe lifestyle TV’s in Parijs