in

Mio Moov in en buiten de auto navigeren

Met drie modellen, verkrijgbaar in twee designs, brengt de nieuwe Moov Spirit serie een frisse kijk op navigatie. Wat direct opvalt is dat de navigatiesystemen bijzonder slank en licht zijn. En ook door een voetganger gebruikt kunnen worden. Van het handzame model met 3,5-inch scherm tot de 4,7–inch breedbeeld met haarscherp beeld en de verbluffende 4,7–inch met ‘ultradun’ breedbeeld. Al deze navigatiesystemen zijn ergonomisch ontworpen en voorzien van ronde afgewerkte hoeken.

 Hiermee introduceert Mio één van de dunste navigatiesystemen ter wereld. Echter, achter deze prachtig vormgegeven, compacte behuizing gebeuren pas echt spannende dingen. Als je het navigatiesysteem aanzet dan valt meteen het nieuwe gebruiksvriendelijke menu op en ook de manier van navigeren en de kaarten zijn kinderlijk eenvoudig te gebruiken.  
Met de Moov Spirit werkt ook wandelend. De ingebouwde 2D stadskaarten zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen om vanuit de auto te voet verder te gaan om een naadloze navigatie ervaring te creëren. Met gedetailleerde voetpaden en gebouwen  zorgt Moov Spirit voor verkorte reistijden, ook te voet.

Earphones met een swirl

Releasedatum Grand Slam Tennis vervroegd