in

MMD lanceert de Philips 346P1CRH monitor

MMD kondigt de lancering aan van de 34-inch (86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD-monitor. Naast een groot aantal handige connectiviteitsfuncties, zoals een ingebouwd USB-C docking station en KVM-schakelaar, levert deze monitor een uitstekende visuele prestatie met een Curved WQHD-scherm met DisplayHDR 400.

Door dit en een breed scala aan technologieën en innovaties verbetert het comfort van de gebruiker en zorgt het voor de meest productieve en plezierige werkdag.

Probleemloze connectiviteit

Op het gebied van connectiviteit heeft de Philips 346P1CRH het allemaal. Uitgerust met DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 en RJ45 beschikt hij ook over een ingebouwd USB-C docking station met een stroomvoorziening die onmiddellijke productiviteit biedt. Gebruikers kunnen eenvoudig en gemakkelijk al hun accessoires op de monitor aansluiten, waardoor er geen kabelwarboel ontstaat terwijl ze hun notebook opladen. Dit kan door één eenvoudige, omkeerbare USB-C connector waarmee ze ook video’s met hoge resolutie kunnen bekijken, bestanden kunnen overdragen op supersnelheid, en nog veel meer. Dankzij de MultiView-technologie kunnen gebruikers profiteren van een dubbele verbinding en schermweergave om zo tegelijkertijd te werken met meerdere apparaten, zoals een desktop- en notebookcomputer, terwijl een MultiClient-geïntegreerde KVM-schakelaar hen in staat stelt om twee afzonderlijke PC’s te bedienen met een enkele monitor-toetsenbord-muis set-up. Wat de mogelijkheid biedt om met een druk op de knop heen en weer te schakelen tussen de apparaten.

Superieure beeldkwaliteit

De Philips 346P1CRH biedt gebruikers het visuele plezier van CrystalClear-beelden met een QHD 3440 x 1440-resolutie voor een heldere, levensechte beeldkwaliteit. VESA-gecertificeerde DisplayHDR 400 betekent extra helderheid, diepere contrasten en verbluffende kleuren voor beelden die een grote impact hebben. De 178/178 brede kijkhoeken van het scherm en het UltraWide 21:9 formaat maken het scherm royaal genoeg voor zowel groepswerk als side-by-side multi-file vergelijkingen die professionals in de financiële sector, het bankwezen en de grafische sector zeker zullen waarderen. Ook gokfans zullen, dankzij de Adaptive Sync-technologie een snelle, vloeiende gameplay ervaren.

Extra comfort, verbeterd gemak

De Philips 346P1CRH zit vol met slimme, efficiënte functies voor meer comfort en gemak. Een in hoogte verstelbare, kantelbare standaard zorgt voor ergonomisch gemak, terwijl de comfortfuncties met TUV-certificaat vermoeidheid van de ogen verminderen. Een handige Windows HelloTM pop-up webcam uitgerust met gezichtsherkenningstechnologie zorgt voor veilige verbindingen en kan discreet worden weggestopt wanneer hij niet wordt gebruikt. Deze monitor is tevens ecologisch verantwoord en biedt energiebesparende functies, zoals een LightSensor en PowerSensor die tot op 70% van de energiekosten kunnen besparen. Het voldoet ook aan EnergyStar 8.0, EPEAT* en RoHS normen, is vrij van schadelijke stoffen als kwik en lood en gebruikt 100% gerecycled verpakkingsmateriaal.

De Philips 346P1CRH monitor is krachtig, rijk aan functies en een lust voor het oog. Hij is verkrijgbaar vanaf maart met een adviesprijs van €589,-.

* De EPEAT-classificatie is alleen geldig als Philips het product registreert.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

D-Link introduceert twee mydlink camera’s met AI voor smart home

Thuiswerken door coronavirus: ruim helft Nederlanders heeft problemen met thuisnetwerk