in

Motorola gaat Corning® Gorilla® Glass over volledige smartphoneportfolio gebruiken

Om de toewijding aan duurzaamheid verder te versterken en om gebruikers de best mogelijke smartphone-ervaring te bieden, kondigt Motorola vandaag aan dat het gehele portfolio van Motorola-apparaten vanaf de tweede helft van 2024 voorzien zal worden van Corning® Gorilla® Glass.

De innovatieve glastechnologie biedt schadebestendigheid tegen vallen en krassen, terwijl de touchscreen nog altijd de best mogelijke gebruikerservaring blijft leveren. 

Gorilla Glass is ontwikkeld door Corning Incorporated, één van ‘s werelds meest toonaangevende

vernieuwers op het gebied. Veel Motorola-smartphones zijn al voorzien van Gorilla Glass. Deze aankondiging benadrukt dan ook Motorola’s toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten waarin de allernieuwste materialen en technologieën zijn verwerkt. Deze samenwerking bouwt ook voort op de samenwerking van Lenovo met Corning, waarbij Gorilla Glass wordt gebruikt in geselecteerde Lenovo-laptops en -tablets.

“Consumenten willen zowel betrouwbaarheid als duurzaamheid, zonder concessies te doen aan het strakke, moderne ontwerp”, aldus Ruben Castano, Head of Customer Experience van Motorola. “Door het gebruik van geavanceerd Corning Gorilla Glass in alle Motorola toestellen kunnen we voorzien in deze vraag van onze consumenten.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Lenovo en Motorola onthullen Smart Connect software op MWC 2024

Umlaut: mobiele netwerk KPN als beste getest met hoogste score wereldwijd