in

Mp3’s maken en beheren met Magix

De muziekcollectie thuis is vaak een combinatie van digitaal en fysieke schijfjes. Een deel is mp3, de rest staat nog in de kast op een cd. Met Magic Mp3-maker is alle muziek te digitaliseren, zodat de complete collectie in hetzelfde digitale formaat kan worden opgeslagen. De muziek is dan ook te ordenen op jaartal, genre, titel of persoonlijke voorkeur, ritme.

Uniek voor de Magix Mp3-maker is de Mufin-technologie. Met een druk op de knop zijn songs te selecteren die overeenkomen met een vooraf geselecteerd criterium. Maak een playlist die past bij een bepaalde stemming of gelegenheid. Online via www.mufin.com kun je bovendien soortgelijke muziek ontdekken.

Met de software is het uiteraard ook mogelijk om de mp3’s te bewerken. Zo is de kwaliteit te verbeteren, kunnen diverse nummers aan elkaar gemixt worden met behulp van een dj-console, kun je zelf remixes maken. Deze nummers zijn ook weer eenvoudig te exporteren naar iPod of mp3-speler of te branden op een cd of dvd. Het softwarepakket heeft een adviesprijs van 39,99 euro.

High-tech mininotebook

Trendy tas voor Macbooks