in

Red Alert 3 verkrijgbaar voor PS3

Electronic Arts heeft aangekondigd dat Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition wereldwijd is uitgebracht voor het PlayStation3 computer entertainment systeem. Het is voor het eerst dat een game van de Command & Conquer-serie wordt uitgegeven voor de PS3. Red Alert 3: Ultimate Edition maakt optimaal gebruik van de Blu-ray-ondersteuning van de PS3. De game bevat namelijk een uitgebreide verzameling exclusieve bonus-content vol geavanceerde graphics.

‘We wilden Red Alert 3 optimaal afstemmen op alle mogelijkheden van de PS3’, zegt David Seeholzer, directeur ontwikkeling bij EA Los Angeles. ‘We kregen extra tijd voor de PS3-versie, dus we hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om zowel de prestaties als de visuele weergave sterk te verbeteren. De opslagcapaciteit van Blu-ray-discs bood ons ook de mogelijkheid heel veel bonus-content toe te voegen, waaronder exclusieve PS3-content. Zo hebben we er een echte Ultimate Edition van kunnen maken.’
 
In de PS3-versie van het spel introduceert EA Los Angeles de revolutionaire besturingsfunctie CommandStick 2.0. Hiermee wordt dezelfde makkelijke en efficiënte besturing die we gewend zijn van de pc, ook mogelijk op de PS3. Red Alert 3: Ultimate Edition bevat bijzonder veel bonuscontent, waaronder nieuwe multiplayer-kaarten, Behind the scene-videos en trailers, Bloopers & Outtakes, de officiële Red Alert 3-soundtrack, uitgebreide profielen van alle eenheden, exclusieve afleveringen van Command School, BattleCast PrimeTime en nog veel meer.

High-tech mininotebook

Trendy tas voor Macbooks