in

Veelzijdige speakerphone van Jabra

Met de introductie van de Jabra SP200 wordt handsfree bellen tijdens het autorijden wel heel gemakkelijk. Deze gebruiksvriendelijke speakerphone is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto. Hij voldoet aan de eisen van handsfree bellen, biedt buitengewoon goed geluid en is betaalbaar. Verbind de speakerphone eenvoudig met de mobiele telefoon dankzij de draadloze Bluetooth-technologie, monteer de kit aan de zonneklep en praat ongestoord de hele weg tot aan de eindbestemming.

De Jabra SP200 is gemakkelijk te bedienen via drie simpele toetsen: één grote opname/ophangtoets, een volumetoets en een aan/uittoets. Het geluid wordt via een krachtige speaker overgedragen, gecombineerd met buitengewone microfoon prestaties en DSP-technologie voor ruisonderdrukking en echo cancellation.
 
De Jabra speakerphone is een handig alternatief voor mensen die liever geen handsfree-oplossingen in de vorm van een carkit gebruiken, maar wel handsfree willen bellen tijdens het autorijden. Daarnaast kan deze veelzijdige speakerphone ook thuis worden gebruikt voor bijvoorbeeld een conference call of wanneer men achter de computer zit en handsfree wilt bellen. De SP200 is vanaf eind april beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van 49,95 euro.

High-tech mininotebook

Trendy tas voor Macbooks