in

Multi colour harde schijf

Freecom introduceert een gekleurde mobiele harde schijf, speciaal ontwikkeld voor de Mac-markt; de ToughDrive Custom Special Edition. Naast stootvast en volledig mobiel met hoge opslagcapaciteiten kan er voor deze harde schijf zelf een kleur gekozen worden of een persoonlijk ontwerp worden gemaakt. Het werkt eenvoudig en vernuftig; verwissel de siliconen `sleeve voor een andere kleur of ontwerp zelf een inlaykaart, schuif `m onder de transparante zacht siliconen behuizing en creëer zo in een handomdraai een unieke harde schijf.

De ToughDrive Custom SE wordt geleverd met zes verschillende gekleurde siliconenhoezen, zodat de schijf in een handomdraai weer een andere `look krijgt. Er is keus uit roze, turquois, lichtgrijs, rood, blauw en zwart. En om de creativiteit verder te prikkelen, worden er ook vier kant-en-klare inlaykaarten en verschillende sjablonen meegeleverd.

Door de zacht siliconen behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme – wat bij een val fungeert als bumper/schokbreker – overleeft dit gekleurde opslagwondertje ook met gemak een val van 2 meter hoogte. Zo zijn waardevolle gegevens altijd en overal veilig. In de studio, onderweg of gewoon thuis.

Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Custom SE zeker, want naast de geïntegreerde usb-kabel is een aparte stroomvoeding niet nodig. Hij krijgt zijn `power gewoon via de aansluitkabel. De ToughDrive Custom SE heeft een capaciteit van 250, 320 en zelfs 500 GB.

De ToughDrive Custom Special Edition is nu vanaf 129,99 euro (250 GB) exclusief verkrijgbaar bij Apple online en in de Apple-winkels in heel Europa tot en met december 2008.

Qwerty officieel distributeur Foxconn

LG lanceert topkwaliteit HD-tv en monitor in één