in

My Body Coach vanaf 20 november

Wie niet naar de sportschool wil, maar wel aan zijn conditie wil werken, kan dat vanaf eind november doen met My Body Coach voor de Wii. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met sport- en voedingsspecialisten en werkt als een echte personal trainer.

Op basis van de ingevoerde maten, geslacht, lichamelijke conditie, doelstellingen, termijnen en het gewenste ritme van de sessies werkt My Body Coach een persoonlijk programma uit dat rekening houdt met zowel het sportieve als het dieetaspect.

Spelers kunnen ook rechtstreeks naar de virtuele sportzaal gaan om daar een sessie naar keuze te volgen. Er zijn verschillende types oefeningen (versteviging van de spieren, cardio, fitness, High of Low Impact Aerobic) die duren van vijftien minuten tot een uur. In elke sessie worden opwarming, rustfases en stretching geïntegreerd.

De Wiimotes worden in de bijgeleverde halters geklikt en registreren de bewegingen van de speler. Op basis daarvan kan de virtuele trainer, die begeleidt op het scherm, in realtime bijsturen en fouten corrigeren. De halters met de Wiimotes erin wegen elk 500g, maar sportievere spelers kunnen natuurlijk polsstraps toevoegen voor extra gewicht.

MSI Big Bang Trinergy

Tech Data verzorgt distributie Samsung notebooks