in

Speciale nachtopening voor Modern Warfare

Activision kondigt de Nederlandse nachtopening voor de lang verwachte titel Call of Duty Modern Warfare 2 aan. Speciaal voor de grootste entertainment release ooit zal Media Markt in Rotterdam Centrum haar deuren om middernacht openen. In de nacht van maandag 9 november op dinsdag 10 november kunnen alle Call of Duty fans daar als eerste hun felbegeerde exemplaar van Modern Warfare 2 aanschaffen.

Dit spektakel wordt gepresenteerd door de tv-host van Gamekings, en Call of Duty fanaat, Skate. Tijdens de vooravond van de release zal Media Markt Rotterdam Centrum volledig in het teken staan van Modern Warfare 2.  
 
Fans krijgen alvast een voorproefje van de game en kunnen onder het genot van een gratis patatje oorlog de spectaculaire podiumshow volgen. De eerste punten van de game zullen door game-experts van Power Unlimited en Gamer.nl worden besproken en geanalyseerd.

Sexy Drill Sergeants houden de mensenmassa in toom en nemen de meest enthousiaste fans onder hun hoede. Uiteraard is er een aantal verrassingen en om middernacht zal Media Markt Rotterdam Centrum op spectaculaire wijze haar deuren openen om de verkoop van Call of Duty Modern Warfare 2 te starten.

MSI Big Bang Trinergy

Tech Data verzorgt distributie Samsung notebooks