in

Sitecom gigabit router WL-351

De nieuwe Sitecom WL-351 Wireless Gigabit Router 300N X3 biedt maximale draadloze snelheden tot 300 Mbps en bekabelde snelheden tot 1000 Mbps. Dankzij de unieke geavanceerde WAN-LAN-throughput technologie, ondersteunt deze router high-speed internet verbindingen tot 700 Mbps. De router is geschikt voor hd-streaming, downloaden en gaming. Hij kent een adviesprijs van 79,99 euro.

Vanwege de 5 Port Full-Duplex 10/100/1000 switch biedt deze router in een bekabeld netwerk een snelheid tot 1000 Mbps, waardoor grote bestanden razendsnel kunnen worden gedownload, gekopieerd of gedeeld.

Dat is vooral handig wanneer een (thuis)netwerk meerdere gebruikers kent en veeleisende toepassingen moet uitvoeren, zoals streaming hd-video en -audio, VoIP, multiplayer games en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens.

Binnen een draadloos netwerk biedt deze 802.11n router een verbinding met draadloze snelheden tot 300 Mbps. De WL-351 is uitgerust met drie Internal High Performance antennes ter versterking van het bereik van het draadloze netwerk. De drie geïntegreerde antennes verminderen “dead spots” waar het draadloze signaal zwak is en garanderen uitgebreide dekking op alle verdiepingen van het huis en zelfs in de tuin.

Mini cardreader van Trust

Speciale nachtopening voor Modern Warfare