in

MySims Agents van EA

Het EA Play Label van Electronic Arts kondigt aan dat MySims Agents voor de Wii en Nintendo DS in de winkel liggen. MySims Agents is een origineel IP-avonturenspel waarin mysteries moeten worden opgelost en de spelers heroïsche agenten zijn die een sinister plan moeten verijdelen dat het lot van een volledige stad in de waagschaal legt.

‘We vinden het fantastisch dat we spelers een nieuwe kijk op de originele MySims-franchise kunnen bieden met MySims Agents,’ zegt Tim LeTourneau, General Manager van MySims. ‘MySims Agents is aantrekkelijk voor gamers van alle leeftijden. Of je nu van een goed avontuur houdt of van het oplossen van een uitdagend mysterie, het spel is een ervaring waarvan het hele gezin kan genieten of ze nu de Wii-afstandsbediening vasthouden of alleen maar meehelpen.’
 
In MySims Agents kruipen de spelers in de huid van een special agent die is ingehuurd om de sinistere plannen van Morcubus, de corrupte directeur van MorcuCorp, te verijdelen. Door het rekruteren van verschillende MySims, ieder met zijn of haar eigen speciale vaardigheden, kunnen spelers hun eigen misdaadbestrijdende droomteam opbouwen. Van het volgen van voetafdrukken en het gebruiken van forensische methoden tot het forceren van sloten en verzamelen van aanwijzingen, de spelers zullen moeten vertrouwen op hun slimheid, vaardigheden en vertrouwde gadgets om de aanwijzingen voor het oplossen van mysteries te ontraadselen.

Darkfield muist wel op glas

Twee toestellen van Ricoh