in

Toshibas nieuwste gaming laptop

Toshiba introduceert een gloednieuwe gaming-laptop: de Qosmio X500. Deze stijlvolle rood met zwarte notebook biedt gamers alles voor een ultieme gamebeleving: een zeer snelle processor gecombineerd met geavanceerde grafische mogelijkheden. Daarnaast heeft de Qosmio X500 een 18,4 inch scherm, Blu-Ray drive en Resolution+, een applicatie om standaard dvd’s in hoge resolutie af te spelen. De Qosmio X500 is beschikbaar vanaf eind oktober en heeft een adviesprijs van 1899 euro.

‘De Qosmio X500 is technisch zeer geavanceerd en kan daarom voor een optimale game-ervaring zorgen’, zegt Dirk Thomaere, general manager Toshiba Computer systems Central Europe. ‘En de Qosmio X500 is voorbereid op de toekomst en kan overweg met 3D-effecten, HD-materiaal, snel bewegend beeld en nieuwe vormen van interactieve en online gaming.

De nieuwe Qosmio wordt aangedreven door Intels nieuwste quad-core processors en beschikt over schitterende Nvidia-graphics. Die zorgen voor een realistische game-ervaring met prachtige 3D-beelden, levendige omgevingen en dynamische spelfiguren. Daarbij zorgt het 18,4 inch TruBrite Full HD LCD-scherm, met een beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1920 x 1080 pixels, voor een heldere en haarscherpe beeldkwaliteit, ook tijdens de snelste actiescènes.

Darkfield muist wel op glas

Twee toestellen van Ricoh