in

Mythe wordt werkelijkheid

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) komt met God of War 3 – het derde en laatste deel in de miljoenenverkopende franchise. De eerste gameplay-trailer werd onlangs voor het eerst getoond en maakte grote indruk met prachtige, filmische beelden, goed voor vier keer het visuele geweld van zijn voorganger op de PlayStation 2.

God of War 3 wordt ontwikkeld door Sony Computer Entertainment’s Santa Monica Studios en wekt epische gevechten tot leven met ontzagwekkende graphics. In een doorwrocht verhaal begeeft Kratos zich te midden van slachtpartijen en vernietiging om zich te wreken op de goden die hem hebben verraden.

God of War 3 is een single player game in de wereld van de Griekse Mythologie. De speler stapt in de laarzen van voormalig Spartaans krijger Kratos, die zowel de intimiderende hoogtes van Mt. Olympus als de duistere dieptes van de hel moet bedwingen om wraak te kunnen nemen op de goden die hem hebben verraden. Gewapend met twee zwaarden aan kettingen moet Kratos het niet alleen opnemen tegen de duisterste wezens uit de Griekse mythologie, maar ook intrigerende puzzels oplossen om zijn weg naar de vernietiging van Olympus te kunnen vervolgen.

Ingeruilde navigatiesystemen worden hergebruikt

Bellen en muziek luisteren op de piste