in ,

New in town: Ring Battery Video Doorbell Pro

Zet je schrap voor de meest geavanceerde Ring video deurbel op batterijen tot nu toe – Ring breidt haar assortiment uit met de meest geavanceerde deurbel op batterijen tot nu toe: de Battery Video Doorbell Pro.

Deze nieuwste toevoeging in de Pro-serie is verrijkt met 3D-bewegingsdetectie op basis van radarsensoren en biedt zicht vanuit vogelperspectief, zodat je van bovenaf kunt zien wat er om je huis gebeurt. Hierdoor kun je meer verfijnde bewegingsmeldingen instellen en krijg je niet langer valse meldingen. Ideaal om in de gaten te houden wat belangrijk voor je is.

Pronkstuk van de Ring Pro-serie

Om in te spelen op het steeds veiliger en slimmer willen maken van je huis, kwam Ring in 2021 al met de Pro-serie. De apparaten in deze serie maken onder andere gebruik van de beste radartechnologie om bewegingsmeldingen zo nauwkeurig mogelijk te maken. Iets wat bij steeds meer gebruikers in de smaak valt. De nieuwe Ring Battery Video Doorbell Pro biedt nog meer flexibiliteit en past hiermee bij vrijwel ieder type woning. Ook doordat batterijen een populaire stroomoplossing zijn, is deze video deurbel een van de meest aantrekkelijke producten in het assortiment.

Alles onder controle dankzij 3D-bewegingsdetectie

Met de Battery Video Doorbell Pro creëer je meer inzicht en controle over wat er zich afspeelt bij de voordeur. Door de radartechnologie kun je elke beweging waarnemen en dankzij het zicht vanuit vogelperspectief precies zien waar de beweging plaatsvindt. Het zicht van bovenaf zorgt ervoor dat je in je voortuin gerichte locaties kunt selecteren waarvan je juist wel of geen meldingen wilt ontvangen. Daarnaast kun je de zones die niet belangrijk zijn handig uitsluiten via Privacy Zones. Zo heb jij perfect zicht over wat er zich afspeelt bij de voordeur.

Beeldkwaliteit waar je u tegen zegt

Dankzij de 1536p HD-video resolutie word je voortuin en omgeving haarscherp vastgelegd, wat zorgt voor een hoge beeld en videokwaliteit. Door de dynamische kleuren en scherpte blijft het beeld zowel live als bij het bekijken van opnames buitengewoon scherp, en kan het zelfs in het donker levendige kleuren produceren. Ook fijn is dat je de postbezorger via de camera van top tot teen kunt zien staan.

Wil je jouw video deurbel meteen een kleurrijke touch geven? Kies dan een verwisselbaar voorpaneel voor je deurbel. Deze voorpanelen zijn €15,99 per stuk en passen op meerdere deurbellen waaronder de Battery Video Doorbell Pro. Leuk voor jezelf, maar ook je oma, buurman of postbezorger die bij de voordeur tegen een gezellig voorpaneel aankijkt.

Alles-in-één

Zoals je van Ring gewend bent kun je ook de nieuwste deurbel makkelijk verbinden met alle andere Ring apparaten en deze vanuit de Ring app in de gaten houden. Met of zonder abonnement. Een Ring-Protect abonnement geeft je toegang tot extra functies, zoals personen- en pakketmeldingen en Ring meldingen met een afbeelding.

De Ring Battery Video Doorbell Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar op Ring.nl, Amazon.nl en via geselecteerde retailers voor €229,99.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vier op de tien Nederlanders kopen zo veel mogelijk online

Dag van de Thuiswerker: met deze tips werk jij efficiënt en gezond vanuit huis