in ,

Een doorbraak voor videodeurbellen op batterij: preroll

Ring introduceert vandaag de Ring Video Doorbell 3 Plus in Nederland. Dit is Ring’s nieuwe premium, videodeurbel op batterijen met een geheel nieuwe Pre-Roll functie. Deze legt de 4 seconden voordat er beweging wordt gedetecteerd vast, zodat gebruikers kunnen zien wat de melding veroorzaakte.

Naast de nieuwe Pre-Roll-technologie heeft de Ring Video Doorbell 3 Plus ook een nieuwe, instelbare bewegingszone, genaamd close-up-zone, die beweging binnen 1,5 tot 4,5 meter van de voordeur kan detecteren, evenals verbeterde dual-band 2,4Ghz/5Ghz wifi voor verbeterde connectiviteit en Privacy Zones, waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van de camera kunnen uitsluiten van video-opnames.

Ring Video Doorbell 3 Plus is te koop op Ring.com en Amazon voor € 229,00.

Daarnaast heeft Ring de afgelopen maanden verschillende updates en verbeteringen doorgevoerd aan haar producten, beveiligingsmaatregelen en apps. Van nieuwe productaankondigingen tot privacy- en beveiligingsupdates, hieronder staat alles in een overzicht.

Nieuwe producten en accessoires:
In Q2 heeft Ring de volgende producten aangekondigd, die inmiddels ook beschikbaar zijn:

Privacy- / beveiligingsupdates:
Privacy Zones: Met Privacy Zones kunnen gebruikers delen van het blikveld van de camera uitsluiten van video-opnames. Met Privacy Zones kunnen gebruikers hun bewegingsdetectie aanpassen, zodat zij worden gewaarschuwd voor gebeurtenissen die er het meest toe doen. Mensen die in appartementsgebouwen of andere openbare ruimtes wonen, kunnen Privacy Zones activeren en audio-opname uitschakelen. Privacy Zones zijn nu beschikbaar voor de meeste deurbellen en camera’s.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Marantz introduceert nieuwe 8K-ready AV-receiver en AV-versterkers

Synology introduceert nieuwe DS920+