in ,

Maak kennis met de Ring Video Doorbell Pro 2, Ring’s meest geavanceerde bedrade deurbel met 3D-bewegingsdetectietechnologie

De 3D-bewegingsdetectie en de vogelperspectief-functie, beiden op basis van radartechnologie, stellen huiseigenaren in staat om de exacte locatie en tijd te bepalen waarop een bewegingsgebeurtenis begint dankzij de speciale overzichtsweergave

Ring lanceert de Ring Video Doorbell Pro 2. Dit is een nieuwe premium videodeurbel, compleet met innovatieve 3D-bewegingsdetectietechnologie met radar, nachtzicht in kleur en op maat te maken privacyfuncties. In combinatie met een nieuwe zicht van top tot teen-video geeft de 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectieftechnologie huiseigenaren meer context over wat er bij hun voordeur gebeurt.

De volgende generatie bewegingsdetectie met radartechnologie

De Ring Video Doorbell Pro 2 gebruikt radartechnologie om objecten zeer nauwkeurig te kunnen detecteren. Ook kunnen huiseigenaren eenvoudig instellen welke delen van hun huis ze willen monitoren door het instellen van virtuele afstandsgrenzen. De radarsensoren kunnen bepalen wanneer een object deze grenzen overschrijdt door de specifieke afstand tot de camera te meten. De camera wordt geactiveerd zodra die grens is overschreden en stuurt huiseigenaren een bewegingsmelding.

3D-bewegingsdetectie ondersteunt ook de nieuwe vogelperspectief-functie, die een overzichtsweergave van het terrein van de huiseigenaar biedt. De technologie laat zien waar bewegingsgebeurtenissen beginnen om specifieke tijdscontext te geven aan de gebeurtenis. De 3D-bewegingsdetectie van de Ring Video Doorbell Pro 2 is uniek en de nieuwste manier om huiseigenaren meer controle te geven over de bewegingsmeldingen die zij ontvangen.

“3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief zijn de natuurlijke volgende stap in huisbeveiliging en zullen een nieuwe norm stellen in bewegingsdetectie”, zegt Jamie Siminoff, oprichter en Chief Inventor van Ring. “Met de introductie van deze op radar gebaseerde functies vinden we opnieuw uit wat onze apparaten kunnen en geven we onze klanten een nauwkeuriger beeld van wat er thuis gebeurt. We zijn verheugd deze technologie toe te voegen aan ons meest populaire product: de deurbel, en bieden klanten meer keuzes bij het creëren van hun huisbeveiligingssysteem.”

Premiumfuncties en gemak

De Ring Video Doorbell Pro 2 is de nieuwste premium bedrade deurbel van Ring, waarmee huiseigenaren hun voordeur kunnen bewaken, waar ze ook zijn. Naast 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief, biedt de bel een zicht van top tot teen-video, 1536p HD-video en een microfoon die geluidsvervorming beperkt, zodat huiseigenaren duidelijker audio en video hebben van wat er gebeurt.

Ontworpen met het oog op privacy en veiligheid

Zoals alle producten van Ring is de Ring Video Doorbell Pro 2 vanaf de basis opgebouwd met het oog op privacy en veiligheid. De Ring-app maakt het gemakkelijk om specifieke privacy- en beveiligingsinstellingen aan te passen. Klanten kunnen 3D-bewegingsdetectiegrenzen en volledig aanpasbare bewegingszones instellen die een gebeurtenis activeren. Met het instellen van privacyzones kunnen gebieden in het gezichtsveld van de camera worden uitgesloten van het opnemen van video voor meer privacy.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell Pro 2 is vanaf 31 maart 2021 te koop voor € 249 bij Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om bericht te krijgen wanneer de Ring Video Doorbell Pro 2 beschikbaar is.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Copaco zet met BenQ in op draadloos presenteren

AOC versterkt hun professionele portfolio met drie nieuwe hoge resolutie monitoren