in ,

Ring breidt deurbelportfolio uit met de Ring Video Doorbell Wired: veel features in een compact design

Met features als geavanceerde bewegingsdetectie, tweerichtingsspraak, HD-video en meer biedt de Ring Video Doorbell Wired tal van mogelijkheden voor thuisbeveiliging voor slechts 59 euro.

Ring lanceert de Ring Video Doorbell Wired, hun kleinste bedrade deurbel tot nu toe. De Ring Video Doorbell Wired wordt geleverd in een compact design met tal van robuuste features, zoals HD-video, tweerichtingsspraak, livebeeld, geavanceerde bewegingsdetectie, personaliseerbare privacyzones en meer.

“De focus van Ring ligt sinds dag één op het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor thuis die de echte problemen van klanten oplossen. Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design. Zo hebben klanten meer keus bij het selecteren van de videodeurbel die het best bij hun behoeften aansluit”, zegt Jamie Siminoff, oprichter van Ring en Chief Inventor. “Voor slechts 59 euro is de Ring Video Doorbell Wired een geweldige en betaalbare optie voor iedereen die er net mee begint of die zijn of haar Ring-beveiliging wil uitbreiden.”

Betrouwbare en toegankelijke thuisbeveiliging

De Ring Video Doorbell Wired is een gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing met tal van functies. De bel kan worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading. Hij biedt alles wat nodig is om thuis of onderweg te zorgen voor gemoedsrust. Standaardfuncties die beschikbaar zijn op de Ring Video Doorbell Wired zijn onder meer 1080p HD-video met nachtzicht en tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking. De bel biedt een duidelijk gezichtsveld en de mogelijkheid om bezoekers vanaf elke locatie te zien en te spreken. Personaliseerbare bewegingsdetectie stellen klanten in staat om specifieke zones te creëren om meldingen te activeren en ook kunnen er privacyzones worden ingesteld om gebieden vrij te stellen die een huiseigenaar niet wil bewaken. Nadat alle zones zijn ingesteld, stuurt de geavanceerde bewegingsdetectie een melding naar de Ring-app als er beweging wordt waargenomen binnen een bepaalde afstand van de deurbel.

De focus van Ring ligt sinds dag één op het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor thuis die de echte problemen van klanten oplossen

Voor abonnees van het Ring Protect Plan (al vanaf 3 euro per maand per apparaat) zijn extra mogelijkheden beschikbaar, zoals Advanced Pre-Roll. Dit biedt een videopreview van zes seconden na bewegingsdetectie aan de voordeur, zodat gebruikers kunnen zien wat de melding veroorzaakte. Andere mogelijkheden zijn de personendetectie, die alleen een melding stuurt wanneer er een persoon gedetecteerd wordt en meldingen met afbeelding, dat een snelle preview in realtime biedt van wat er gebeurt voordat de gebruiker de Ring-app opent.

Eenvoudige bediening met één app

Na installatie is de Ring Video Doorbell Wired gemakkelijk te gebruiken en hebben klanten zelf volledige controle over het werken binnen de Ring-app. Klanten kunnen hun meldingsvoorkeuren instellen, hun personaliseerbare bewegingsdetectie- en privacyzones creëren en ook snel andere Ring-camera’s, Ring Chimes en hun Ring Alarm verbinden om een geïntegreerd beveiligingssysteem voor het hele huis te creëren om overal te kunnen volgen wat er gebeurt. De Ring Video Doorbell Wired kan ook samenwerken met bepaalde Alexa-apparaten. Activeer gewoon de Ring Skill in de Alexa-app en zeg: “Alexa, show me the front door” om livebeeld op je Alexa-apparaat te zien, of zeg: “Alexa, talk to front door” om te praten met degene die voor de deur staat.

Prijs en beschikbaarheid

De Ring Video Doorbell Wired zal vanaf mei te koop zijn voor 59 euro op Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om een melding te ontvangen wanneer de Ring Video Doorbell Wired beschikbaar is.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vijf tips voor de aanschaf van een laptop voor thuiswerken

Huishoudelijke apparaten: hoeveel kost het gebruik hiervan?