in

Nieuw bij Qwerty: NewStar ophangsystemen.

De verkoop van flatscreens neemt nog steeds toe. Er is dan ook een stijgende vraag naar ophangsystemen speciaal geschikt voor deze modellen televisies. Daarom heeft Qwerty nu ook de audiovisuele ophangsystemen van NewStar aan het assortiment toegevoegd.

NewStar is toonaangevend op het gebied van betaalbare flatscreen en beamer ophangsystemen. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn eenvoudig en snel te installeren.
Het uitgebreide assortiment ophangsystemen van NewStar bevat onder andere: tft/lcd/plasma wandbeugels, plafondbeugels, monitorarmen en medische armen, maar ook beamer plafondbeugels en cpu houders/toetsenbordhouders.

Qwerty is als toonaangevend importeur/distributeur opgericht in 1996 met de filosofie om zijn klanten altijd de beste service te bieden en een lange termijn relatie op te bouwen. In al die jaren heeft Qwerty een reputatie opgebouwd als markante distributeur van computer hardware met een stabiele groei van meer dan 30% per jaar.

Meer informatie vind u op www.qwerty.eu, waar u ook de complete NewStar catalogus (pdf 5,8MB) kunt downloaden en direct bestellen.

Gedupeerden door failliet internetbedrijf

Snelle HyperX geheugens voor notebooks