in

Nieuw concept Free Record Shop geopend

Met een druk op zijn mobiele telefoon opende Hans van Breukhoven de eerste Free Record Shop (FRS) in nieuwe stijl. Het is de winkel in het Antwerpse bioscoopcentrum Metropolis die het eerst volgens de nieuwe stijl ingericht werd. De verandering die in de FRS winkels plaatsvindt is een enorme ommezwaai. Beleven, verleiden en verrassen staat centraal in de winkels waar FRS een omzetstijging van 20% verwacht.

Johan van Hees, Algemeen Directeur Free Record Shop Nederland: De winkel in Antwerpen is een winkel van de toekomst. Door de uitstraling, het enorme assortiment en het gebruik van de nieuwste technieken, wordt shoppen een entertainmentervaring.
Blikvanger is een tros bollen waarin de monitoren de nieuwste games en DVDs tonen. In het nieuwe concept gaat on-line en retail naadloos in elkaar over. Online zoeken in de enorme databank en direct bestellen en afrekenen aan de kassa kan nu ook op diverse plekken in de winkel.
Hoe snel het concept zal worden uitgerold over de rest van de 180 winkels kon Van Hees nog niet zeggen. De Pilot in Antwerpen zal daarover uitsluitsel moeten geven. De nieuwe moderne huisstijl is wel snel in alle winkels te zien.

MyPoi Lekker 2009

Nieuwe draadloze accessoires voor PS3