in

Samsung op beurs der rijken

Samsung heeft op The Miljonair Fair het exclusieve Jackie Pack geïntroduceerd, de must-have voor deze winter. Het Jackie Pack is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Samsung en Jackie Magazine. De limited edition Jackie Pack is gecentreerd rondom de F480 TouchWiz, die speciaal voor deze winter een modebewuste mokkabruine look heeft gekregen. De bijpassende sieraden versterken de stijlvolle uitstraling. Met dit elegante Jackie Pack wil iedere vrouw gezien worden.

Van 11 tot en met 15 december is de Amsterdam RAI omgetoverd tot The Miljonair Fair. Tijdens de VIP openingsavond van het prestigieuze event heeft Samsung het limited edition Jackie Pack geïntroduceerd. Het Jackie Pack is gevuld met de stijlvolle Samsung TouchWiz F480 in mokkabruin, de modekleur van deze winter. Daarnaast sieren een limited edition antique golden coated armband en ketting en de Jackie jubileum-editie dit Jackie Pack, dat exclusief bij Vodafone verkrijgbaar is.

De populaire Samsung TouchWiz F480 is een stijlvolle touchscreen telefoon met 2,6 inch LCD-kleurendisplay met een unieke gebruikersinterface. Het touchscreen kun je met speciale ‘widgets’ naar jouw smaak inrichten. In één vingervlugge beweging is via het ‘drag & drop’-principe de keuze voor widgets zoals klok, radio, mp3-speler, persoonlijke fotomap of verjaardagskalender gemaakt. Het designtoestel is ook in multimedia state-of-the-art met een 5 megapixelcamera, camcorder en snelle HSDPA-internetverbinding.

De Samsung Jackie Packs zijn vanaf 12 december exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. De verkoopadviesprijs van het F480 Jackie Pack is € 429,- inclusief BTW. De verkoopadviesprijs van het D900i Jackie Pack is € 99,95 inclusief BTW.

MyPoi Lekker 2009

Nieuwe draadloze accessoires voor PS3