in ,

Nieuw: Ring Battery Video Doorbell Plus

Met een batterijlevensduur die tot wel drie keer langer meegaat dan de allereerste Ring Video Doorbell – Ring voegt een nieuw model videodeurbel toe aan de batterijfamilie; de Ring Battery Video Doorbell Plus.

Door meerdere energiebesparende functies, is dit de belangrijkste upgrade van Ring’s batterij deurbel line-up tot nu toe. Deze nieuwste editie beschikt daarnaast over gekleurd nachtzicht, 1536P HD-resolutie en een breder gezichtsveld van de camera dan de andere batterij deurbellen, waardoor je helder zicht hebt op alles wat er bij de voordeur gebeurt.

Nog langer genieten van alle functies

De Ring Battery Video Doorbell Plus beschikt over een batterij met energiebesparende functies die resulteren in een langere levensduur, waardoor deze tot drie keer beter is dan de eerste Ring Video Doorbell. Instellingen zoals persoonsdetectie, bewegingszones en functies zoals geavanceerde bewegingsdetectie besparen stroom door alleen gebeurtenissen te detecteren die voor jou van belang zijn. De nieuwe Battery Video Doorbell Plus beschikt als enige in zijn klasse over van top tot teen zicht voor de deur en nachtzicht in kleur, door middel van het 150×150 graden gezichtsveld en dit in haarscherp beeld door de 1536 HD-resolutie.

De functies van eerdere Ring videodeurbellen worden behouden en het aanpassen aan persoonlijke voorkeuren blijft mogelijk. Zo is er met aanpasbare bewegingszones aan te geven waar het apparaat beweging detecteert en met privacyzones is het mogelijk om gebieden uit te sluiten van het gezichtsveld van de camera, voor een extra laag privacy. Met livebeeld en tweerichtingsspraak kan er in real time met mensen aan de deur gepraat worden. De Battery Video Doorbell Plus is ook te combineren met Alexa, zodat bezoekers te zien, te horen en te spreken zijn via Echo of Fire TV-apparaat.

Laat de deurbel nog harder werken

Met een Ring Protect-abonnement zijn een groot aantal handige functies te ontgrendelen, waaronder Ring meldingen met afbeelding, persoonsdetectie en pakketwaarschuwingen. Bij Ringmeldingen met afbeelding is er aan de hand van een foto pop-up op de telefoon precies te zien wat een melding heeft veroorzaakt. Met persoonsdetectie komen alleen meldingen binnen over bewegingen die door een persoon worden veroorzaakt. Met pakketwaarschuwingen is er een specifieke zone in te stellen, zoals de portiek of oprit, en wordt een melding verstuurd wanneer een pakket is gedetecteerd.

De Battery Video Doorbell Plus is vanaf 13 april 2023 te koop op Ring.nl en Amazon voor € 179,99.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

1 op de 5 Nederlanders shopt online uit verveling

Ultraklein kaartje om duizend-en-een avonturen vast te leggen