in

Nieuwe Amstelveense Amac-winkel wordt twee keer zo groot

Derde Nederlandse vestiging met label Apple Premium Partner – Apple-specialist Amac opent op zaterdag 9 maart een nieuwe winkel in het centrum van Amstelveen.

De vestiging aan het Binnenhof 62 heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter, waarmee hij twee keer zo groot is als de huidige winkel van Amac aan het Binnenhof 61. Het assortiment aan producten en accessoires wordt in het nieuwe filiaal eveneens bijna verdubbeld.

Het bericht gaat verder onder de foto.

Amac opent op zaterdag 9 maart een nieuwe winkel in het centrum van Amstelveen. De vestiging aan het Binnenhof 62 heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter, waarmee hij twee keer zo groot is als de huidige winkel van Amac.Klik op de foto om het rechtenvrije beeld in hoge resolutie te downloaden.

“Vanwege de verbreding van het Apple-assortiment en de toenemende vraag naar Apple-producten en accessoires groeiden we op de oude locatie uit ons jasje”, zegt Amac-oprichter en -directeur Ed Bindels. “Amstelveen verdient daarom na ruim vijftien jaar een grotere en nieuwe winkel. De komst van deze winkel valt ook mooi samen met de nieuwe plannen voor Stadshart Amstelveen.” Het winkelcentrum waar het nieuwe Amac-pand is gevestigd wordt de komende jaren grondig verbouwd.

Populaire locatie

De Amac-winkel in Amstelveen is na Breda en Den Bosch de derde in Nederland die is ingericht als Apple Premium Partner (APP), het nieuwste winkelconcept van Apple. Er komt veel meer ruimte voor de Apple-producten en bijbehorende accessoires voor iPhone, iPad, MacBook en Apple Watch, die direct naast de producttafels staan.

“De vestiging in Amstelveen is al jarenlang een van de meest populaire winkels van Amac”, aldus Bindels. “Het trekt een grote groep Apple-liefhebbers uit de regio aan. Naast mensen uit Amstelveen verwachten we nog meer Amsterdammers. De nieuwe winkel is namelijk goed bereikbaar en we kunnen onze klanten nog beter bedienen.”

iPhone zelfde dag gerepareerd

In de nieuwe winkel staat geen toonbank met kassa meer. Bindels: “Dit zorgt ervoor dat er nog meer ruimte is voor de producten en accessoires. Verder is er een servicetafel voor inname van reparaties en een technicus die iPhones vaak nog dezelfde dag kan repareren. Ook is er een speciale ontvangstruimte voor zakelijke klanten waar ook groepstrainingen gegeven kunnen worden.”

APP is een vervolg op het Apple Premium Reseller (APR)-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde. Inmiddels zijn er 48 Amac-winkels door heel het land. Daarmee is het bedrijf de grootste APP van Europa.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OPPO stelt zijn nieuwe OPPO Air Glass 3 voor tijdens MWC 2024

Gas erop en gaan! De Turtle Beach VelocityOne race is nu verkrijgbaar op Xbox en Windows PC