in

Nieuwe directeur Free Record Shop

In de nieuwe organisatiestructuur, die voortvloeit uit de integratie van vanLeest in de Free Record Shop-organisatie, zal Johan van Hees niet de rol van Algemeen Directeur invullen. De huidige Algemeen Directeur van Free Record Shop België, Erik Lejeune, wordt in de nieuwe structuur Algemeen Directeur Benelux. Van Hees zal nog enkele maanden aanblijven om zijn taken over te dragen en lopende projecten af te ronden.

Eerder dit jaar maakte Free Record Shop Holding bekend haar activiteiten te centraliseren door de vanLeest filialen te integreren in de Free Record Shop-organisatie. De door van Hees aangestuurde optimalisatie, zoals de implementatie van diverse ICT projecten, waaronder SAP, de vernieuwing van de websites en de herpositionering, gelden als basis voor de integratie. “Dit is een mooi en logisch moment voor mij om afscheid te nemen”, aldus Johan van Hees.
 
Vanaf eind april begint de entertainmentketen met de landelijke uitrol van het nieuwe Yource- concept in al haar filialen in de Benelux. Belangrijk uitgangspunt voor de face-lift is dat winkels en webshop elkaar aanvullen.

Van Hees is ruim 15 jaar in verschillende functies werkzaam geweest bij Free Record Shop Holding. De laatste vier jaar was hij als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor Free Record Shop Nederland. Erik Lejeune is sinds 2007 Algemeen Directeur van Free Record Shop België.
Zijn ruime retailervaring en de sterke prestaties op de Belgische entertainmentmarkt, maken Erik Lejeune de ideale kandidaat om de rol als eindverantwoordelijke voor de filialen en commerciële organisatie in de Benelux in te vullen.
 

Flip: de kleinste hd-pocket videocamera

Waterdichte en shockpoof usb-drive