in

Nieuwe fitness-sessies voor de Wii

Wii Fit Plus is vanaf eind oktober verkrijgbaar in Europa. Dit pakket geeft Wii Fit een nieuwe impuls met nieuwe oefeningen voor lichaam en geest. Voor het eerst kan de speler zelf yoga-oefeningen en spiertrainingen kiezen en een doorgaand programma samenstellen dat is toegespitst op persoonlijke fitnessdoelen. Ook zijn programma’s te kiezen die zich richten op ontspanning of het verbeteren van je houding, of trainen van bepaalde lichaamsdelen.

De optie My Routine laat de gebruiker dertig oefeningen combineren en opslaan. Wii Fit Plus kan ook een willekeurig trainingsprogramma samenstellen uit yoga-oefeningen en spiertrainingen. Hierbij valt te kiezen uit standaard thema’s. Zo is er lifestyle, voor oefeningen om te ontspannen, bepaalde spieren te trainen, de lenigheid te vergroten en zelfs oefeningen die helpen bij koude handen en voeten. Andere thema’s zijn gezondheid en jeugd.

In Wii Fit Plus zit een geheel nieuwe calorieënmeter. Deze maakt een inschatting van de hoeveelheid zuurstof die tijdens de fysieke activiteit door het lichaam wordt gebruikt, en maakt op basis daarvan een schatting van de calorieën die tijdens het spelen worden verbrand.

Naast alle oefeningen en mogelijkheden uit het originele Wii Fit, levert Wii Fit Plus maar liefst vijftig procent meer content, inclusief vijftien nieuwe balansspellen en zes nieuwe yoga-oefeningen en trainingsoefeningen. Je hebt dus heel wat mogelijkheden om de dagelijkse stress tegen te gaan met zowel inspannende als ontspannende oefeningen.

Win een wereldreis bij Ingram Micro

Fitnesspakketje voor Wii