in

Nieuwe generatie gettoblasters

Altec Lansing introduceert de nieuwe Mix (iMT800), een digitale gettoblaster voor de iPhone en iPod. De MIX heeft een retrolook en een krachtige ingebouwde subwoofer voor sterke basdreunen. De gettoblaster heeft twee extra ingangen, een ingebouwde FM-radio en een zevenbands grafische equalizer. De Mix heeft een adviesprijs van 299,95 euro

‘De Mix is dé nieuwe generatie gettoblaster voor muziekliefhebbers van deze tijd,’ zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux en Nordics bij moederbedrijf Plantronics. ‘Met zijn robuuste stijl en hoogwaardige geluid is de Mix perfect voor onofficiële djs. ’ Om de MIX makkelijk overal mee naartoe te kunnen nemen, is hij voorzien van een stevig handvat en batterijen.

De MIX is gemaakt voor de iPod en Apple-gecertificeerd voor de iPhone. De gettoblaster is immuun voor gsm-signalen, zodat de speakers geen geluiden oppikken van de iPhone of andere mobiele apparaten. De muziek pauzeert en begint weer te spelen nadat het telefoongesprek is beëindigd.

De MIX bevat ook een clip-on afstandsbediening, met daarvoor een speciaal ingebouwd vakje.

Ga naar www.alteclansing.com/fall2009 voor meer informatie.

Alle computers op TV

Spiegel-fotolijst met internetverbinding