in

Nieuwe My Passport Elite van Western Digital

Western Digital heeft onlangs zijn nieuwe draagbare externe harde schijf My Passport Elite geïntroduceerd, uitgerust met een verlichte capaciteitsmeter en een lampje dat aangeeft of de schijf is vergrendeld. De Elite is er in metallic rood, blauw en grijs in de formaten 320 GB (99 euro), 500 GB (129 euro) en 640 GB (169 euro).

Het handige en gemakkelijk draagbare usb docking station maakt waardevolle ruimte op het bureau vrij en maakt het zoeken naar usb-poorten overbodig. De draagbare My Passport Elite maakt automatische back-ups dankzij de meegeleverde WD SmartWare-software.

‘Omdat de opslagcapaciteit van draagbare harde schijven steeds groter wordt, kunnen gebruikers er nu hun volledige digitale leven op bewaren. Die gegevens zowel veilig als stijlvol bewaren zijn de twee aspecten die de My Passport Elite tot ons meest persoonlijke opslagmedium ooit maken,’ zegt Dale Pistilli, vicevoorzitter marketing van de groep merkproducten van WD. ‘De nieuwe My Passport Elite van WD is uitgerust met WD SmartWare software en op hardware gebaseerde encryptie, waardoor de persoonlijke data van de gebruiker veilig op één plaats wordt samengebracht, terwijl het strakke design en de hoogwaardige afwerking het geheel een persoonlijke stijl geven.’

Gaming accessoires voor Modern Warfare

Actiefilm Gamer 26 januari in de winkel