in

Actiefilm Gamer 26 januari in de winkel

Gamer is een film waarin computerspellen centraal staan en waarin de zogenaamde ‘avatar’ (het online alterego van de speler) geen virtueel karakter is, maar een mens van vlees en bloed. Deze avatar wrodt door een geïmplanteerde chip in zijn hersens ‘bestuurd’ door een speler. Gerard Butler, bekend van ‘300’ en ‘RocknRolla’ speelt de hoofdrol en de film verschijnt op 26 januari zowel op dvd als Blu-ray.

Ter dood veroordeelden worden gebruikt als personages in online games, waarbij ze op afstand worden bestuurd door rijke spelers. In de populaire game Slayer moeten gevangenen tegen elkaar strijden tot de dood, waarbij hun lot in handen ligt van spelers die hun meest bloeddorstige fantasieën waarmaken. Kable (Gerard Butler) is de superster van Slayer.

Hij wordt bestuurd door de jonge gamer Simon, die onverslaanbaar is. Voor Simon is hij slechts een personage in een spel, voor de rebellen is Kable echter de sleutel tot de revolutie. Kable moet zijn buitengewone krachten aanwenden om het spel te ontvluchten en het systeem omver te werpen.

De Blu-ray en dvd bevatten beide extra’s van 43 minuten met interviews met cast en crew en behind the scenes-materiaal. De Blu-ray disc kost 24,99 euro, de dvd kost 17,99 euro.

Nieuwe My Passport Elite van Western Digital

Begin het jaar schoon met Eminent