in

Nieuwe Panasonic Lumix fotocamera’s

Panasonic introduceert een nieuwe serie Lumix camera’s, waaronder de DMC-FS7 en de DMC-FS6. DMC-FS6 (ook leverbaar in zilver en zwart)

Beide camera’s zijn uitgerust met een Leica DC Vario-Elmarit lens (33-132 mm) met 4x optische zoom. De FS6 heeft een 8. 1 megapixel CCD en een 2.5 inch LCD-scherm. De FS7 is voorzien van een 10.1 megapixel 1/25” CCD en een groot 2.7 inch LCD-scherm.
Beide camera’s zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Door het duidelijke Nederlandstalige menu volgt men simpelweg de instructies op en hoeft men niets anders meer te doen dan op de ontspanknop te drukken voor een perfecte foto. Op het grote 2.5’’ LCD scherm worden de gemaakte foto’s duidelijk weergegeven. Het intelligente LCD past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan zodat men waar dan ook perfect beeld heeft.
De DMC-FS6 is vanaf maart leverbaar in de kleuren: zwart, zilver, blauw, roze en rood. De DMC-FS7 komt in de kleuren: zwart, zilver, blauw, groen en roze. Prijzen zijn nog niet bekend.

De notebooktas wordt 25 jaar

Samsung ‘Point & Shoot’-camera

.