in

Nieuwe, slankere en goedkopere PlayStation3

Sony Computer Entertainment onthult de nieuwe PlayStation3. Het computer entertainmentsysteem heeft een nieuwe stijlvolle look gekregen en beschikt over een 120 GB hard disk drive. Het nieuwe PS3-systeem is in Nederland vanaf 1 september 2009 verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke adviesprijs van 299 euro. Met de introductie van de nieuwe PS3, verlaagt SCE vanaf 19 augustus ook de prijs van de huidige PS3 met 80 GB hdd naar 299 euro. Hierbij ontvangt de koper een gratis game (zolang de voorraad strekt).

SCE maakt tevens van de gelegenheid gebruik om het PS3-platform uit te breiden met de lancering van een omvangrijke bibliotheek spannende en aantrekkelijke games voor PS3 voor de komende feestdagen.

De interne architectuur van de nieuwe PS3 is volledig opnieuw vormgegeven, waardoor een veel slankere en lichtere console is ontstaan. Daarnaast is het elektriciteitsverbruik tot tweederde teruggebracht, waardoor ook de ventilator minder luidruchtig is.

Ook de nieuwe PS3 kan hd-Blu-ray films en games afspelen en content downloaden via het netwerk. De opslagcapaciteit van de nieuwe PS3 is vergroot van 80 GB naar 120 GB. Met deze extra capaciteit kunnen gebruikers meer games, muziek, fotos, video’s en andere content en diensten opslaan die verkrijgbaar zijn via PlayStation Network.

Sitecom introduceert Smart Living

Kruip in de huid van Napoleon