in

Drie keer internetradio bij Sweex

Internet Radio is de handige gadget voor mensen die beschikken over een wifi-verbinding en graag naar internet radiostations luisteren. Ook heel handig voor mee op vakantie en op het werk. Sweex lanceert nu drie modellen: de stereoradio voor 109,95 euro, de alarm clock voor 129,95 euro en de internetradio voor 149,95 euro.

De Internetradio’s van Sweex ontvangen meer dan 11.000 internetradiozenders en 9000 podcasts gesorteerd op locatie, naam en genre. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot een draadloos netwerk. Ook spelen de Sweex Internet Radios gedownloade mp3’s en wma direct van je pc af. De internetradio’s zijn overigens voorzien van een FM-radio met RDS en een aansluiting voor een stereo-hoofdtelefoon.

De Wi-Fi Internet Radio Stereo (MM200) is een handige stereoradio voor in keuken, tuin of bijvoorbeeld kinderkamer. De Alarm Clock (MM210) is een wekkerradio die je elke ochtend wakker werkt met je favoriete nationale of internationale radio zender. De Wi-Fi Internet Radio (MM220) is stijlvol en heeft een mooi acoustic geluid dankzij de retro houten behuizing en de 5 W RMS luidspreker.

Sitecom introduceert Smart Living

Kruip in de huid van Napoleon