in

Epson Stylus SX610FW all-in-one

Epson introduceert de Stylus SX610FW, een alles-in-één product dat een krachtige combinatie biedt van afdrukken met hoge snelheid, scannen, kopiëren en faxen. Tevens zit er wifi op, een groot lcd-scherm en de printer beschikt over automatische documentinvoer. ·De adviesverkoopprijs 199,99 euro en de printer is beschikbaar vanaf september.

De Stylus SX610FW kan worden aangesloten via wifi of ethernet, waardoor meerdere desktop- en laptopgebruikers kunnen afdrukken, scannen en faxen vanaf verschillende locaties in huis. De printer heeft een groot 6,3 cm lcd-scherm. Foto’s kunnen zonder tussenkomst van pc vanaf een geheugenkaart of een usb-flashstation worden afgedrukt, of anders vanaf een PictBridge compatibele digitale camera en vanaf een mobiele telefoon met Bluetooth2.

Met de nieuwe, draadloze push-scan-functie kun je documenten en fotos automatisch scannen naar pdf of e-mail. Bij het scannen van oude verbleekte foto’s is het mogelijk kleuren te herstellen, stof te verwijderen en tegenlicht te corrigeren met de Epson Easy Photo Fix software. De Stylus SX610FW drukt af met snelheden tot 38 pagina’s per minuut, terwijl documenten met meerdere paginas moeiteloos kunnen worden gefaxt, gekopieerd en gescand dankzij de automatische documentinvoer.

Sitecom introduceert Smart Living

Kruip in de huid van Napoleon