in

Kruip in de huid van Napoleon

Sega kondigt Napoleon: Total War aan, het eerste deel van een nieuwe, verhaalgedreven spin-off van de RTS-franchise Total War. Dit spel zal de toonaangevende 3d-gevechten van de franchise op land en op zee in ere houden. De turn-based campagne is verdeeld in drie verschillende campagnes, waarin via de beroemdste veldslagen het verhaal wordt verteld over de opkomst en ondergang van Napoleon Bonaparte. De game wordt in februari 2010 verwacht.

In Napoleon: Total War krijgen generaals in spe de kans om in de huid te kruipen van de legendarische Franse generaal Napoleon Bonaparte of een van zijn tegenstanders. Terwijl je je vechtend een weg baant door zijn drie grootste campagnes, voert het spel je naar Italië en Egypte, waarin het verhaal wordt verteld over de prille jaren van de angstaanjagende commandant.

De derde campagne vertelt het verhaal over zijn noodlottige tocht naar Moskou en de eindconfrontatie met de Hertog van Wellington tijdens een van de beroemdste slagen van allemaal: de Slag bij Waterloo.

‘In Napoleon: Total War kruip je daadwerkelijk in de huid van Napoleon – je komt de problemen tegen die hij is tegengekomen, je wint de slagen die hij heeft gewonnen en je bouwt het rijk dat hij heeft gebouwd. Of meer dan dat’, aldus Mike Simpson, Creative Director van The Creative Assembly en de geestelijk vader achter de Total Wr-franchise. ‘In het spel kun je echter ook in de huid kruipen van zijn tegenstanders, zodat je de geschiedenis kunt herschrijven.’

Canon Ixus met touch bediening

Griep te lijf met desinfecteerbare toetsenborden