in

Nieuwe Trust Gaming Muis ontwikkeld in samenwerking met Epsilon eSports

Geïnspireerd door het legendarische Japanse Kusanagi-zwaard hebben Trust en de top FPS-spelers van Epsilon eSports hun krachten gebundeld bij de ontwikkeling van een nieuwe gaming muis: de Kusan. De muis is uitvoerig getest door team Epsilon zodat de materialen, het gewicht en ergonomische ontwerp passen bij de wensen van elke competitieve gamer.

De eSports scene wordt steeds groter en dat vraagt om passende gear. Met de Kusan aan hun zijde betreden gamers de speelarena met een uiterst nauwkeurige Pixart 3325-sensor. Bovendien maakt de geavanceerde software het mogelijk om de zes snel reagerende knoppen te programmeren. Op deze manier worden de knoppen toegewezen aan specifieke acties om de reactiesnelheid te verhogen en spelers cruciale in-gametijd te besparen.

Gamen is niet langer een individuele bezigheid, maar heeft zich verplaatst naar stadions met een groot publiek. Om hierin mee te gaan, is de Kusan uitgerust met een intern geheugen. De geoptimaliseerde settings voor elke game kunnen worden opgeslagen in een van de vijf profielen. Hierdoor kunnen spelers gemakkelijk van spel en computer wisselen zonder dat de muis opnieuw geconfigureerd hoeft te worden. Dit maakt de Kusan dé muis voor elke LAN-party of belangrijk toernooi.

Samen met de pro-gamers van team Epsilon is een muis ontwikkeld met het juiste gewicht en ergonomische vorm om comfortabel te gamen tijdens intensieve trainingssessies of grote toernooiwedstrijden. De palm- en vingergreep, gecombineerd met de antislip-laag zorgen voor een optimale controle onder alle omstandigheden.

De vorm van deze muis maakt het mogelijk voor zowel links- als rechtshandige spelers om met deze muis te gamen. Met de software kan de RGB-verlichting worden aangepast bij elke gaming set-up. Of je nu een beginnende gamer bent of deel uitmaakt van het Epsilon gameteam, de Kusan is voor jou gemaakt.Welcome to EditPad.org – your online plain text editor. Enter or paste your text here. To download and save it, click on the button below.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

VENZ V10 PRO+ nieuwe 4K UHD HDR10 media streamer

ALSO Nederland gaat strategisch partnership aan met Lenovo